Irodánkban a személyes ügyintézés csak előzetes időpontfoglalást követően lehetséges! Folyamataink zökkenőmentesen működnek tovább az online térben. Időpont foglalásért írj az [email protected] email címre.

Blog

4+1 ok, amiért megéri magadnál tartani a diákod!

4+1 ok, amiért megéri magadnál tartani a diákod!

Diákmunka 3 perc

Rég elfeledhettük az az időszakot, amikor a diákigazolvány csak a strandbelépődet tette olcsóbbá a szülőknek, vagy a buszos/vonatos utakat a kirándulásoknál. Összegyűjtöttük most pár pontban mire is jó, hogy ott lapul a zsebedben.

1. Mobilnetet ajándékba?

A telekommunikációs cégek tisztában vannak azzal, hogy az Y sőt a Z-generációnak mennyire fontos, hogy folyton online tudjanak lenni okoseszközeiken is, ne csak otthon, a gép előtt ülve. A Telekom hálózatában az érvényes (középiskolai vagy felsőoktatási) diákigazolvánnyal rendelkezők havi +2 GB adatmennyiséget kapnak 2 éven keresztül bármely elérhető adatdíjcsomag mellé. Így biztosítva van az egész hónapra a zökkenőmentes és gyors Facebook, Spotify, vagy YouTube-használat.

2. Nyelvvizsga ingyen?

A nyelvvizsgával rendelkezők számának megemelésében új ifjúsági stratégiára készül az állam, mégpedig azzal, hogy magára vállalja az első középfokú nyelvvizsga költségét –  jelentette be Balog Zoltán, az Emmi minisztere. Pontosabb részletek ezzel kapcsolatban nem tisztázottak, de a diákok számára komoly kedvezmény lehet, hogy első nyelvvizsgájukért nem kell semmilyen költséget vállalniuk. Ha nyelvvizsgára készülsz ne felejts el utánajárni, esetleg ingyen van-e számodra!

3. KRESZ-vizsgáért sem kell a zsebbe nyúlni?

A számítógépes elméleti vizsgáért az elmúlt öt évben változatlanul 4600 forintot kellett fizetni, de jelenlegi tervezetek szerint ez megszűnhet. A KRESZ ugyan csak az első lépés a jogosítvány megszerzéséhez, de ez is legalább annyira fontos, mint a gyakorlati vizsga. Sokan az első, vagy második kudarc után azért álltak le, mert féltek a további költségektől. Bizonyos kereteken belül maradna természetesen ez a helyzet, de ezzel együtt ismét csak a diákigazolvány hasznát láthatjuk.

4. Márciustól tágult a kedvezményrendszer

Folyamatosan dolgoznak rajta, hogy milyen szórakoztató, vagy tanulmányi szolgáltatás ingyenesség, vagy kedvezményessé tétele segítené a diákság életét. A HÖOK folyamatos kapcsolatban van az állami szervekkel és igyekszik a diákság visszajelzései alapján alakítani a szolgáltatásokat, hogy a diákok számára megteremtsék az optimális körülményeket.

+1 Csatlakozhatsz az euDIÁKOK-hoz!

Pontosan! Folyamatosan frissülő, akár hosszútávú karriert megalapozó állásokat hozunk nektek hétről-hétre és ezért nem kell mást tennetek, mint eljönni hozzánk és regisztrálni az euDIÁKOK Iskolaszövetkezethez, vagy regisztrálni weboldalunkon

euDIÁKOK
Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet a legjobb diákmunkákat kínálja Neked, amiből kedvedre válogathatsz! Jelentkezz már akár 15 éves kortól. Nem gond, ha nem a fővárosban laksz, országszerte lehetőséget biztosítunk Neked a munkára.