Munkavállalás feltételei

Akkor tudsz iskolaszövetkezeten keresztül dolgozni, ha aktív nappali tagozatos, vagy 25 év alatti passzív nappali tagozatos diák vagy.

Ha aktív nappali tagozatos diák vagy, akkor vagy az érvényes matricával ellátott diákigazolványoddal, vagy az ideiglenes diákigazolványoddal (ún. Igazolás) tudod igazolni a jogviszonyod. (Hallgatói jogviszony igazolást és iskolalátogatási igazolást ebben az esetben nem tudunk elfogadni!)

Ha passzív féléven vagy, akkor nem kapsz matricát a diákigazolványodra, így ebben az esetben hallgatói jogviszony igazolást kell bemutatnod nekünk.
A regisztrációhoz szükséges még a következő dokumentumok bemutatása vagy webfiókba való feltöltése:

 1. TAJ kártya fénymásolata/fotója
 2. Adókártya fénymásolata/fotója

 

A munkavégzésre irányuló jogviszonyodat a 2006. évi X. tv. szabályozza.
Tagjainkat csak a NAV-hoz történő bejelentést követően áll módunkban foglalkoztatni.

FONTOS! A fenti iratok hiányában a munkára jelentkezés és szerződéskötés NEM lehetséges.

Iskolaszövetkezeten keresztül csak aktív vagy passzív nappali tagozatos diákok dolgozhatnak, estis és levelezősök nem.
Ha esti vagy levelező tagozaton tanulsz, akkor itt találod a számodra elérhető munkalehetőségeket: https://www.eujobs.hu/

Ahhoz, hogy dolgozni tudj rajtunk keresztül, először regisztrálnod kell az oldalunkon itt: https://www.eudiakok.hu/regisztracio

A regisztráció lépései

 1. Rövid regisztráció – ezzel már tudsz jelentkezni néhány alkalmi munkára, azonban, ahhoz, hogy dolgozni kezdj, a második és harmadik lépést is el kell végezned!
 2. A rövid regisztráció után néhány percen belül, kapsz egy megerősítő e-mailt az e-mail fiókodba. Ebben lesz egy megerősítő link, amelyre rá kell kattintanod.
 3. A link átnavigál újra az EuDiákok oldalára, ahol folytatnod kell az adatok kitöltését.

  Ha nem kaptad meg az e-mailt, akkor ellenőrizd a „spam” mappádat. Ha ott sem találod, próbálj meg újra regisztrálni ugyanazzal az e-mail címmel.
  Ha sikerül, akkor az első alkalommal elírtad az e-mail címed. Ha nem sikerül, mert azt írja ki a rendszer, hogy „ilyen e-mail cím már szerepel a rendszerünkben” akkor írj nekünk e-mailt az [email protected] e-mail címre és segítünk Neked.

 4. A megerősítő linkre való kattintás után az euDIÁKOK oldalán, kattints az „Adataim” részre és tölts ki minden csillagozott mezőt. (pl.diákigazolványszám, adó és TAJ szám stb.)

 

A diákigazolvány feltöltésének menete

 1. Töltsd fel a diákigazolványod előlapjáról készült fotót. (Ha van már korábban feltöltött kép itt, azt töröld előtte)
 2. Töltsd fel a diákigazolványod hátlapjáról készült fotót. (Ha van már korábban feltöltött kép itt, azt töröld előtte)
 3. Írd be a diákigazolványod érvényességi idejét („adott év”.03.31 vagy „adott év”.10.31 – pl. 2020.03.31)
 4. Ha beírtad az érvényességi időt, akkor a hátlap résznél automatikusan megjelenik a „feltölt” gomb. A sikeres feltöltés érdekében erre kattints rá.

A feltöltésről itt találsz videót: https://www.youtube.com/watch?v=XzuOagYLP88&t=7s

Jelentkezés a kiszemelt munkára

A honlapunkon többféle kategóriában találsz munkákat. Vannak olyan munkáink, amihez nem szükséges önéletrajz és vannak olyanok, amelyekre csak akkor tudsz jelentkezni, ha az önéletrajzod feltöltötted a webfiókodba.

Az online regisztráció után, már tudsz jelentkezni a kiszemelt munkára/munkákra. (A jelentkezés előtt nem kell bejönnöd hozzánk személyesen!)

A jelentkezést követően meg kell várnod, hogy a kollégáim felvegyék veled a kapcsolatot és megbeszéljétek a továbbiakat.

A legtöbb munkánál néhány nap a visszajelzés ideje, de előfordulhat, hogy egy-egy munka vagy speciális időszak esetében ez 1-2 hét is lehet. A munkára jelentkezésed státuszát a webfiókodon keresztül tudod követni. (pl.függő, jelentkezését továbbítottuk a megbízónak, elutasítva stb.)

Ha megkaptad valamelyik munkát, akkor a kollégáim telefonon fognak keresni és velük tudod megbeszélni a munka és a szerződéskötés részleteit.

Már van arra lehetőség nálunk, hogy online kötsd meg bizonyos szerződéseid. Ez azt jelenti, hogy nem kell bejönnöd hozzánk az irodánkba, mert ki tudjuk küldeni a webfiókodba az aktuális szerződésed, amit otthon kényelmesen el tudsz olvasni és el tudsz fogadni.

Az online szerződéskötésre akkor van lehetőséged, ha betöltötted a 18.életévedet.

Az online szerződéseidet a webfiókodon belül, a „szerződéseim” fül alatt találod meg.
Az elfogadás gombbal tudod jóvá hagyni. Ezzel váltod ki a személyes aláírást.
Néhány speciális munka esetében elengedhetetlen a személyes szerződéskötés. Erről minden esetben tájékoztatnak a kollégáim Téged, amikor felhívnak a munka részleteivel.

FIGYELEM! 18 év alatti diákok esetében az Mt. 21. § (4) bekezdése pontja alapján a törvényes képviselő hozzájárulása is szükséges a munkaszerződés megkötéséhez, így legalább az egyik szülőnek be kell jönnie Veled, hogy aláírja a munkaszerződésedet és egyéb dokumentumokat.

FONTOS! Ameddig a munkaszerződésed nem került aláírásra (bármilyen formában), NEM ÁLLHATSZ MUNKÁBA!

Jövedelmed kifizetéséhez szükséges egy névre szóló bankszámlaszám. Amennyiben nem rendelkezel saját bankszámlával, meghatalmazással bármelyik családtagod számlaszámára kérheted az átutalást. Biztonsági okokból, csak saját vagy közeli hozzátartozód (szülő, testvér, házastárs) számlaszámát használhatod.

Ha nem a saját számlaszámodra kéred a fizetésed, abban az esetben egy meghatalmazást is ki kell töltened, amit le kell adod irodánkban vagy emailben el kell küldened az ugyfelszolgalat@eujobshrgroup.hu email címre. A meghatalmazást az irodánkban tudjuk odaadni Neked, vagy szükség szerint e-mailben is el tudjuk küldeni.

A szövetkezethez történő belépést követően az első fizetésedből egy egyszeri 1.000 Ft-os szövetkezeti részjegy kerül levonásra, amit kilépés után visszautalunk Neked.

Fontos! Ahhoz, hogy munkát vállalhass szövetkezetünkön keresztül, minden félévben/tanévben be kell mutatnod az érvényes (tehát matricával ellátott) nappali tagozatos diákigazolványodat.
Amennyiben ezt elmulasztod, a tagsági viszonyod automatikusan inaktívvá válik, melyet az érvényes diákigazolvány bemutatásával újra aktiválhatsz. Nappali tagozaton, passzív féléven is tudsz diákmunkát vállalni, ha még nem töltötted be a 25. életévedet. Ebben az esetben az iskolád által kibocsájtott jogviszony igazolást kell bemutatnod a munkavállaláshoz.

Minden diákunk kötelező baleset- és felelősség biztosításban részesül a Generali Providencia Biztosító ZRt-vel kötött szerződésünk értelmében. A biztosítás azokra a napokra érvényes, amikor munkát végzel.
Ennek a díja egységesen minden diák számára havonta 400 Ft, függetlenül a ledolgozott órák számától. Ez az összeg a havi fizetésedből kerül levonásra. (Természetesen abban a hónapban, amikor nem dolgozol az Eu-Diákoknál, nincs biztosítási díjad.)

Online regisztráció

Hogy miért is jó mindez Neked?
Kényelmesen regisztrálhatsz hozzánk, akár otthonról is, nem kell kézzel kitöltened az adataidat.
Megjelölheted a Téged érdeklő munkákat, így hamarabb értesülhetsz a Neked szóló ajánlatokról!
Lehetőséged nyílik megadni, hogy mely napokon érsz rá dolgozni, ezáltal saját munkakeresésedet és kollégáink munkáját is megkönnyíted.
Saját online fiókod készül, ahová belépve bármikor módosíthatod a Téged érdeklő munkatípusokat, ráérésedet; önéletrajzot, fotót tölthetsz fel, stb.
Az online regisztráció itt érhető el! Regisztrálj Te is adatbázisunkba!

Aktuális munkáinkat keresd weboldalunkon és Facebook-on!

Eredményes munkakeresést kívánunk! ;)

Üdvözlettel: euDIÁKOK Iskolaszövetkezet csapata