euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

MUNKAVÁLLALÁS FELTÉTELEI

 

  1. Érvényes, nappali tagozatos magyar tanintézménybe szóló diákigazolvány. Amennyiben nappali tagozaton, passzív féléven vagy, és még nem töltötted be a 25. életévedet szintén vállalhatsz diákmunkát! (Ha nincs még diákigazolványod, akkor a helyette kiállított ún. ideiglenes diákigazolvány is megfelelő. Ez esetben ezen az igazoláson mindenképpen szerepeljen az, hogy nappali tagozaton tanulsz, legyen rajta az igazolás érvényessége és szerepeljen rajta a hallgatói/tanulói törzsszámod. Ha passzív félén vagy, az iskolád által kibocsájtott jogviszony igazolást (iskolalátogatási igazolást) kell bemutatnod a munkavállaláshoz.)
  2. Személyi igazolvány
  3. TAJ kártya fénymásolata
  4. Adókártya fénymásolata
  5. Bankszámlaszám: ügyfélkártya vagy bankszámla kivonat fénymásolat

A fenti iratok hiányában a munkára jelentkezés NEM lehetséges!

Ha nem rendelkezel ezek valamelyikével, minél hamarabb szerezd be!

Nemzetközi munkavállalás esetén nem feltétel a hallgatói jogviszony!
A estis vagy levelező tagozatos diákok itt tájékozódhatnak az aktuális munkalehetőségekről.

Az adókártyát a lakhelyed szerinti illetékes szervnél igényeld! (APEH, 2011. január 1-től NAV).
2017. január 1-től a 2006. évi X. trv. II. fejezete alapján történik a foglalkoztatás. Tagjainkat csak a NAV-hoz (APEH) történő bejelentést követően áll módunkban foglalkoztatni.

Ahhoz, hogy a bejelentést teljesíteni tudjuk, munkaszerződés szükséges, melyet az online regisztráció elvégzése után személyesen az irodánkban írhatsz alá. Vidéki városokból is bátran jelentkezz, ez esetben az illetékes koordinátor felveszi majd Veled a kapcsolatot, ha kiválasztunk egy adott munkára, és egyeztet a szerződés aláírásának módjáról. Ameddig a munkaszerződésed nem került aláírásra, NEM ÁLLHATSZ MUNKÁBA!

Jövedelmed kifizetéséhez szükséges egy névre szóló bankszámlaszám. Amennyiben nem rendelkezel saját bankszámlával, Meghatalmazással bármelyik családtagod számlaszámára kérheted az átutalást.

A szövetkezethez történő belépést követően az első fizetésedből egy egyszeri 1.000 Ft-os szövetkezeti részjegy kerül levonásra, melynek összege a kilépéskor visszajár.

FIGYELEM! 18 év alatti diákok esetében az Mt. 21. § (4) pontja alapján a törvényes képviselő hozzájárulása is szükséges a munkaszerződés megkötéséhez, így legalább az egyik szülőnek be kell jönnie Veled, hogy aláírja a munkaszerződésedet és egyéb dokumentumokat.

Fontos! Ahhoz, hogy munkát vállalhass szövetkezetünkön keresztül, minden félévben/tanévben be kell mutatnod az érvényes (tehát matricával ellátott) nappali tagozatos diákigazolványodat. Amennyiben ezt elmulasztod, a tagsági viszonyod automatikusan inaktívvá válik, melyet az érvényes diákigazolvány bemutatásával újra aktiválhatsz. Nappali tagozaton, passzív féléven is tudsz diákmunkát vállalni, ha még nem töltötted be a 25. életévedet. Ebben az esetben az iskolád által kibocsájtott jogviszony igazolást (iskolalátogatási igazolást) kell bemutatnod a munkavállaláshoz.

Minden diákunk (2012. július 1-től) Kötelező baleset- és felelősség biztosításban részesül a Generali Providencia Biztosító ZRt-vel kötött szerződésünk értelmében. A biztosítás azokra a napokra érvényes, amikor munkát végzel. Ennek a díja egységesen minden diák számára havonta 250 Ft, függetlenül a ledolgozott órák számától. Ez az összeg a havi fizetésedből kerül levonásra. (Természetesen abban a hónapban, amikor nem dolgozol az Eu-Diákoknál, nincs biztosítási díjad.)

Fontos információk

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Hogy miért is jó mindez Neked?

Kényelmesen regisztrálhatsz hozzánk, akár otthonról is, nem kell kézzel kitöltened az adataidat.

Megjelölheted a Téged érdeklő munkákat, így hamarabb értesülhetsz a Neked szóló ajánlatokról!

Lehetőséged nyílik megadni, hogy mely napokon érsz rá dolgozni, ezáltal saját munkakeresésedet és kollégáink munkáját is megkönnyíted.

Saját online fiókod készül, ahová belépve bármikor módosíthatod a Téged érdeklő munkatípusokat, ráérésedet; önéletrajzot, fotót tölthetsz fel, stb.

Az online regisztrációt követően mindössze annyi feladatod marad, hogy érvényes, nappali tagozatos magyar tanintézménybe szóló diákigazolványoddal (nappali, ám passzív félév esetén, az ezt igazoló iskolalátogatási igazolással) személyesen begyere az irodánkba, majd az adatok helyességének ellenőrzése után egy aláírással véglegesítsd a regisztrációdat, így lényegesen lerövidül az ügyintézési idő. Vidéki városokból is bátran jelentkezz, ez esetben az illetékes koordinátor kiválasztásod esetén felveszi majd Veled a kapcsolatot, és egyeztet a dokumentumok beküldésének és aláírásának módjáról.

Az esetek nagy részében nem mi keresünk meg egy-egy új lehetőség kapcsán, hanem Neked kell jelentkezned e-mailben a Téged érdeklő munkaajánlatokra. Minden hirdetésben megtalálod az illetékes koordinátor elérhetőségét és a jelentkezés módját. Bátran jelentkezz egyszerre több munkára is, így nagyobb eséllyel kerülsz kiválasztásra. Azonban az online regisztráció még inkább megnöveli az esélyeidet, hiszen regisztrációd által bekerülsz az adatbázisunkba, így egy-egy S.O.S. vagy nagy létszámú munkalehetőség kapcsán kollégáink fel tudják venni Veled a kapcsolatot.

Az online regisztráció itt érhető el!  Regisztrálj Te is adatbázisunkba!

Aktuális munkáinkat keresd weboldalunkon és Facebook -on!

 

Kötelező balesetbiztosítás:

Minden diákunk (2012. július 1-től) Kötelező baleset- és felelősség biztosításban részesül a Generali Providencia Biztosító ZRt-vel kötött szerződésünk értelmében. A biztosítás azokra a napokra érvényes, amikor munkát végzel. Ennek a díja egységesen minden diák számára havonta 250 Ft, függetlenül a ledolgozott órák számától. Ez az összeg a havi fizetésedből kerül levonásra.

Eredményes munkakeresést kívánunk! ;)

Üdvözlettel:

euDIÁKOK Iskolaszövetkezet csapata

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -