Bemutatkozik az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet

Iskolaszövetkezetünket 2004-ben alapítottuk egyetemi és főiskolai hallgatók részvételével, a Schola Europa Akadémiával közösen. Célunk az volt, hogy a diákok számára szervezett keretek között biztosítsunk színvonalas munkalehetőséget.

Az Iskolaszövetkezetünkkel való együttműködés során olyan költséghatékony megoldást tudunk kínálni Cégüknek, ami a felnőtt munkavállalók alkalmazása során nem lehetséges.

Diákmunka cégeknek! Mikor érdemes ránk gondolni?

  • Ha rövid idő alatt elsajátítható munkafolyamatra keres új kollégát
  • Ha azonnal kell megoldania egy felmerülő munkaerő problémát
  • Ha rugalmasan kell alkalmazkodnia a változó körülményekhez
    (pl. ingadozik a munkák volumene, hirtelen kell 1-2 főt, vagy akár többet is munkába állítania, stb.)
  • Ha a foglalkoztatást a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban akarja megoldani

Gyors és rugalmas megoldást nyújtunk a cégeknek az alkalmi vagy hosszú távú munkaerő hiányra. Egész évben vállalunk munkát, napközben vagy éjszaka, hétköznap vagy hétvégén.

A diákok teljesítésének díjazása nem munkabérként terheli a cégét, hanem az Iskolaszövetkezet által kiállított, egy adott szolgáltatás költségszámlájaként jelentkezik a könyvelésében, ezáltal kevesebb az adminisztrációja is.

Szolgáltatási díjaink kedvezőek, mert az Iskolaszövetkezetekre vonatkozó egyedi kedvezményrendszer miatt a diákbérek járulékmentesek, csak személyi jövedelemadó kötelesek. Az együttműködés során kizárólag a teljesített munkaórák után kell fizetni, nincs fizetett szabadság, betegszabadság, fizetett ünnep vagy felmondási idő.

Tagjaink főként felsőoktatásban tanuló, magasan kvalifikált, nappali tagozatos diákok, akik rövid- és hosszútávon szívesen vállalnak munkát Partnercégeinknél hétköznap és hétvégén egyaránt. Szövetkezetünk arra törekszik, hogy legjobb tagjainak folyamatos munkalehetőséget biztosítson, így vállalunk garanciát a teljesítésre.

Céljaink

Ügyfeleink részére professzionális szintű szolgáltatást nyújtsunk költséghatékony megoldással.

A megfelelő diákmunkaerő biztosításával és Megrendelőink igényeinek rugalmas kezelésével folyamatosan megújuló iskolaszövetkezetté váljunk!

Megrendelőinknek igyekszünk a legjobban teljesítő diákot megtalálni az adott tevékenységre, ügyfeleink igényeit, problémáit a magunkénak érezzük.

Több tízezer fős adatbázisunknak köszönhetően szinte azonnal tudunk diákmunkaerőt biztosítani! Tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy egy személyes egyeztetés során segítséget nyújtsanak Önnek optimális, személyre szabott humánerőforrás-kapacitás kialakításában és megvalósításában.