euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15. Adatkezelési szabályzat
Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Tudnivalók

Felhívjuk figyelmedet, hogy Szövetkezetünkön keresztül csak érvényes (adott félévre/tanévre szóló matricával ellátott), nappali tagozatos, magyar tanintézménybe szóló diákigazolvánnyal lehet munkát vállalni, vagy 25. év alatt passzívos jogviszonyigazolással!
(A 25 év feletti passzív státuszú diákok, ill. az estis és levelező tagozatos diákok a www.eujobs.hu oldalon tájékozódhatnak az aktuális munkalehetőségekről!)
Az online regisztrációt követően mindössze annyi feladatod marad, hogy érvényes, nappali tagozatos magyar tanintézménybe szóló diákigazolványoddal személyesen begyere az irodánkba, vagy töltsd fel a webfiókodba, majd az adatok helyességének ellenőrzése után egy aláírással véglegesítsd a regisztrációdat, így lényegesen lerövidül az ügyintézési idő. Vidéki városokból is bátran jelentkezz, ez esetben az illetékes koordinátor felveszi majd Veled a kapcsolatot, ha kiválasztunk egy adott munkára, és egyeztet a dokumentumok beküldésének és aláírásának módjáról.

Regisztráció

Rövid regisztrációs felület

Hungarian
English

Hol dolgoznál? *

  Munka fajták *

   Jogviszonyom státusza

   Átírthatod a jelszót. Minimum 8 karakter legyen, Tartalmazzon nagy betűt, kis betűt, számot. Ékezetes karaktert ne tartalmazzon!

   5 + 2

    

   Cégcsoportunk tagjai

   Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
   SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

   Közösség

   Kapcsolat

   H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

   06 1 225 1533

   ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

   Nyitva tartás

   Személyesen Telefonon
   H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
   K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
   Szo - Vas - - - - Zárva - - - -