Irodánkban a személyes ügyintézés csak előzetes időpontfoglalást követően lehetséges! Folyamataink zökkenőmentesen működnek tovább az online térben. Időpont foglalásért írj az [email protected] email címre.

Blog

Új funkciókkal bővült a webfiókod

Új funkciókkal bővült a webfiókod

Diákmunka 2 perc

Less be a megújult webfiókodba, ahol már plusz funkciókkal is találkozhatsz.

Figyelem! 

Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezetnél folyamatos fejlesztéseken dolgozunk annak érdekében, hogy minél gördülékenyebbé tegyük a közös munkát.

A hagyományos papírmunka kezd oldschool-lá válni

Ha már szemfüles voltál, akkor láthattad, hogy a webfiókod új funkciókkal bővült. Ennek nincs más oka, mint hogy a hagyományos papírmunka kezd oldschool-lá válni. Elég nagy macera nem?

Ne aggódj, nem csak te unod a papírmunkát, hanem mi is! Éppen ezért az online webfiókodban már otthonról, kényelmesen is aláírhatod munkaszerződésedet.

Kell ennél több?

Mi arra gondoltunk, hogy igen. Ha belépsz az euDIÁKOK webfiókodba:

  • láthatod, hogy mennyit kerestél az előző hónapokban,
  • hol, milyen pozícióban és órabéren dolgoztál
  • ellenőrízheted a munkajelentkezéseidet és azok állapotát: elfogadták vagy visszautasították
  • beállíthatod mely munkatípusok, mely területen és milyen béren érdekelnének leginkább, aztán már nem is kell munkát keresgélned, mert mi ajánlunk neked a te igényeid szerint,
  • megváltoztathatod személyes adataidat

Ezen újításokkal sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudsz ügyet intézni nálunk és nem utolsó sorban kevesebb fát is vágnak ki.

euDIÁKOK
Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet a legjobb diákmunkákat kínálja Neked, amiből kedvedre válogathatsz! Jelentkezz már akár 15 éves kortól. Nem gond, ha nem a fővárosban laksz, országszerte lehetőséget biztosítunk Neked a munkára.