Irodánkban a személyes ügyintézés csak előzetes időpontfoglalást követően lehetséges! Folyamataink zökkenőmentesen működnek tovább az online térben. Időpont foglalásért írj az [email protected] email címre.

Blog

Használd a nyelvtudásod

Képzés 2 perc

Milyen nyelveket beszélsz? Angol, német, francia? Esetleg más, egzotikusabb? Tudtad, hogy az iskola mellett egy jól menő munkahellyel még fejlesztheted is a nyelvtudásod?A modern munkavállalók egyik legfőbb eszközévé vált az elmúlt években a nyelvtudás. Az angol nyelv alkalmazása már-már standard elvárásnak tűnik, de a munkáltatók lokalizációjától függően az egyéb nyelvek, mint a francia, német, vagy […]

Milyen nyelveket beszélsz? Angol, német, francia? Esetleg más, egzotikusabb? Tudtad, hogy az iskola mellett egy jól menő munkahellyel még fejlesztheted is a nyelvtudásod?
A modern munkavállalók egyik legfőbb eszközévé vált az elmúlt években a nyelvtudás. Az angol nyelv alkalmazása már-már standard elvárásnak tűnik, de a munkáltatók lokalizációjától függően az egyéb nyelvek, mint a francia, német, vagy spanyol is az elvárások közé kerülhetnek. Ezek a munkalehetőségek nem csak a munkáltató számára kifizetődőek, hanem munkavállalóként is sok hasznos tapasztalatot lehet szerezni az itt töltött idő alatt. Az aktív és témaspecifikus nyelvhasználat a kéttannyelvű iskolák egyik legjobb eszköze a nyelvtanulásnál; a munkalehetőségek pedig ugyanilyen potenciállal bírnak. A munkavállalóink nagy részének fejlődtek a kompetenciái a használt idegen nyelvet illetően: a munkahelyeknek megfelelő szektorok szókincsének alkalmazása mellett a társalgási szintű nyelvhasználati skillekre is pozitív hatással volt az anyanyelvi partnerekkel való kommunikáció.

Az euDIÁKOK biztosít számotokra olyan munkákat, ahol a munkatapasztalat megszerzése, valamint a havi bér zsebre tétele mellett, a nyelvi kompetenciátok fejlesztésére is lehetőség van.

euDIÁKOK
Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet a legjobb diákmunkákat kínálja Neked, amiből kedvedre válogathatsz! Jelentkezz már akár 15 éves kortól. Nem gond, ha nem a fővárosban laksz, országszerte lehetőséget biztosítunk Neked a munkára.