Irodánkban a személyes ügyintézés csak előzetes időpontfoglalást követően lehetséges! Folyamataink zökkenőmentesen működnek tovább az online térben. Időpont foglalásért írj az [email protected] email címre.

Blog

3 indok, hogy külföldön dolgozz

3 indok, hogy külföldön dolgozz

Munkavállalás 4 perc

Gondolkoztál már azon, hogy külföldön dolgozz, de még nem szántad rá magad? Olvasd el munkavállalóink beszámolóit egyenesen Németországból, és garantáltan kedvet kapsz hozzá!

Nem tudod belevágj-e a külföldi munkavállalásba? Szemezgettünk Neked párat a nekünk írt 2016.08.03-i e-mailekből, hogy segítsük a döntést! 😉

Az emberek kedvesek

„Ezúton szeretném megköszönni, hogy ennyire segítettetek mindenben, hogy sikerüljön ez a munka meg mindent, a sok információt. Jól érzem magam, az emberek kedvesek, rendesek igaz nagy ember hiány van, de attól eltekintve jól érzem magam. A lakás, amiben lakunk, vagyis a szobák szép, kellemes, barátságos, gyalog kb. 15 perc a szállodától.”
– Krisztán

Fejlődik a nyelvtudásom napról napra

Örülök a pozitív visszajelzésnek, igazából én is nagyon jól érzem itt magam és Ricsi is. 🙂 Ez egy kis sziget, mégis rengeteg turista jön, így munka is mindig van rendesen. Én főként a services munkáról tudok nyilatkozni, jóval kevesebb a stressz, mint a konyhán, sokat kell járkálni asztaltól asztalig, onnan konyhába, vissza, de én nem is bánom, ha folyamatosan mozgásban van az ember jobban telik az idő is (Niki lemerte, majd 20 km-t legyalogolunk munka közben). Sokat kell beszélni a vendégekkel, ami külön jó, mert fejlődik a nyelvtudásom napról napra. Illetve a kollégák többségével is németül kell beszélni, mivel 4-en vagyunk magyarok. A csapat nagyon jó, sok bolgár kolléga van, akik nem beszélnek jól németül, de megértjük egymást mégis (pár bolgár szót már megtanultam :D).

Ricsit grill szakácsnak vették fel, de először a salátánál kezdte a betanulást. 2 hét alatt a salátáról átkerült a grillre, mert látták rajta, hogy gyorsan és jól dolgozik. A grill sokkal nehezebb is, sokszor a grill es saláta pályát is egyedül csinálja. Az ő némete is egyre jobb, rá van kényszerítve ő is, hogy németül beszéljen a kollégákkal illetve a grill résznél adják ki az ételeket, sokszor a vendégek is kérdeznek tőle. A főnökség korrekt, ugye te is tudsz róla, elrontottak az első utalást, mi rögtön jeleztük az étteremvezető felé, aki abban a pillanatban intézkedett és megkaptuk készpénzben a fennmaradó összeget. Ok nélkül nem cseszegetnek, ha végzed, a munkád örülnek neki és nem piszkálnak csak úgy. Megköszönik a munkát, különösen nehéz napok után mindenki kap egy pohár bort vagy sort. A sziget gyönyörű szép. Mint egy amerikai kis város, szűk, macskaköves utak, kicsi, de igényes házak. A mi lakásunk is picike, de mindennel felszerelt, és nekünk nagyon tetszik:) egyedül a net hiányzik nagyon, de majd el akarjuk érni a főnöknél pár hónap múlva, hogy kössenek be nekünk netet, addig is mobilnet.”
-Reni és Ricsi

A csapat része vagyok én is

„Jól vagyok, a kezdeti nehézségek után sikerült beilleszkednem a csapatba. Eleinte valószínűleg nem tudták, hogy jól beszélek németül ezért csak tőmondatokban beszéltek velem. Aztán elég gyorsan rájöttek, hogy az udvarias nyelvet is megértem és használom is, így előre raktak a kasszához és a kávézóba. Azt hiszem, hogy valahol ezen a ponton szerettek meg, mert azóta kedvesek velem és most már a csapat része vagyok én is. Tegnap grilleztünk is együtt a teraszon. A szigetet is körbejártam már, nagyon szép. Sajnos májusban még jéghideg a tenger, pedig szívesen fürödnék benne, eddig csak a lábam mertem belelógatni. De kijárok futni mindennap Puttgardenig, gyönyörű arra a sok sárga repce tábla és vannak kisbirkák is, nagyon cukik. A szabadnapomat általában Burgban valamelyik nagyobb helyen szoktam tölteni, mert csak akkor van időm messzebb menni. Hallottam, hogy találtál valakit a másik helyre a szigeten. Ha neki is van kedve, szívesen megismerném. :)”
-Ági

Te is szeretnél csatlakozni Krisztiánhoz, Ágihoz, Renihez és Ricsihez? Vess egy pillantást nemzetközi munkáinkra: http://bit.ly/1ZHCJlp

euDIÁKOK
Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet a legjobb diákmunkákat kínálja Neked, amiből kedvedre válogathatsz! Jelentkezz már akár 15 éves kortól. Nem gond, ha nem a fővárosban laksz, országszerte lehetőséget biztosítunk Neked a munkára.