Felhasználási feltételek

Kijelentem, hogy az általam megadott adatok megfelelnek a valóságnak. Jelen adatlap kitöltésével elfogadom az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet adatkezelési szabályzatát. Egyben hozzájárulok, hogy az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet adataimat adatbázisában kezelje - amellett, hogy beleegyezésem nélkül azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki. Az adatok módosítására a honlapon a belépési azonosítók megadása után, e-mailben, telefonon, illetve az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet irodájában is lehetőség van. Az adatkezelést a vonatkozó jogszabályokban foglalt előírásoknak, így különösen az 1992. évi LXIII. törvénynek (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), megfelelően kezeljük. A felhasználó hozzájárul, hogy az euCSOPORT saját termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül a felhasználót keresse meg abból a célból, hogy a felhasználó igényeit - azok magasabb szintű kielégítése érdekében - felmérhesse, valamint, hogy valós vagy vélt igényeinek megfelelő ajánlatot tegyen a fent megadott elérhetőségein. A hírlevélről az egyes levelek alján található linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz.

Általános tudnivalók

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy akkor tudsz az iskolaszövetkezetünkön keresztül dolgozni, ha aktív, nappali tagozatos, vagy 25 év alatti passzív, nappali tagozatos diák vagy. Ha aktív nappali tagozatos diák vagy, akkor vagy az érvényes matricával ellátott diákigazolványoddal, vagy az ideiglenes diákigazolványoddal (ún.Igazolás) tudod igazolni a jogviszonyod. (Hallgatói jogviszony igazolást és iskolalátogatási igazolást ebben az esetben nem tudunk elfogadni!)
Ha passzív féléven vagy, akkor nem kapsz matricát a diákigazolványodra, így ebben az esetben hallgatói jogviszony igazolást kell bemutatnod nekünk! Mindenképpen folyamatosan figyeld a munkaajánlatainkat és jelentkezz rájuk. Ha kiválasztásra kerülsz egy adott munkára, akkor rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetni fogunk a további teendők, tudnivalók kapcsán.

A munkavállalásra is alkalmas teljes körű regisztrációhoz szükséges még a következő dokumentumok bemutatása vagy webfiókba való feltöltése:

  1. TAJ kártya fénymásolata
  2. Adókártya fénymásolata
  3. Banki papír a számlaszámról (számlakivonat, vagy szerződés scannelt képe, vagy lefotózva, ahol a neved és a számlaszám egyszerre jól kiolvashatóan látszik. A privát pénzügyi infók kitakarásával kérjük feltölteni, vagy bemutatni irodánkban.)

A munkavégzésre irányuló jogviszonyodat a 2006. évi X. tv. szabályozza.
Tagjainkat csak a NAV-hoz történő bejelentést követően áll módunkban foglalkoztatni.

FONTOS! A fenti iratok hiányában szerződés kötése NEM lehetséges.