Blog

Szerezz digitális szuperképességeket a Microsoft Magyarország ingyenesen elérhető online képzéseivel

Képzés 3 perc

Jó hírünk van azoknak, akik szeretnének fejlődni és még jobb lehetőségekhez jutni a munkaerőpiacon.

 

A Microsoft Magyarország a LinkedInnel összefogva digitális képességfejlesztő tanfolyamokat tett közzé, amelyekkel kitanulhatod a legkeresettebb szellemi szakmákat, és közelebb juthatsz álmaid állásához.

Világszerte több mint 30 millióan végezték el a Microsoft Magyarország és a LinkedIn közös képzéseit, melyek digitális tudással vérteznek fel különféle szakterületeken. Az ingyenesen elérhető, angol és részben magyar nyelvű videótanfolyamokat úgy alkották meg, hogy átadják a legnépszerűbb szellemi munkákhoz szükséges ismereteket. Magyarországon egy év alatt több mint 60 ezren csatlakoztak a kezdeményezéshez. A tanfolyamok többek között könnyen érthető és gyakorlatorientált videókból állnak, amelyek mindössze néhány percesek, így utazás közben, munka után vagy akár a medenceparton is végignézheted őket.

Tanulhatsz szoftverfejlesztést, értékesítést, projektmenedzsmentet, informatikai adminisztrációt és tanácsadást, ügyfélszolgálatot, digitális marketinget, adat- és pénzügyi elemzést, valamint grafikai tervezést is. Akkor is érdemes belevágni egy tanfolyamba, ha már van egy szakmád és esetleg el is helyezkedtél valahol, mert ezekkel a képességekkel szinte minden iparágban jobb lehetőségekhez juthatsz.

A konkrét szakmai ismereteken túl pedig a soft skilljeidet is fejlesztheted, ami szintén jól jöhet az álláskeresésnél. Például megismerheted azokat az appokat és eszközöket, amelyek elengedhetetlenek egy cégen belül a sikeres együttműködéséhez. Vagy fejlesztheted az érzelmi intelligenciádat és hatékonyabbá válhatsz az időbeosztásban. Olyan kurzust is találsz, ami megtanítja, hogyan válj igazi csapatjátékossá, miként írj hivatalos levelet, hogyan bontakoztasd ki a kreatív tehetségedet vagy győzz meg másokat a saját céljaid érdekében.

A tanfolyamok a pályaválasztás előtt állóknak is hasznosak lehetnek. Ha még nem döntötted el, hogy mivel szeretnél foglalkozni, hallgass bele valamelyik videóba és nyerj ízelítőt az adott szakmából. Azoknak is érdemes élniük a lehetőséggel, akik még keresik a helyüket, akik szívesen kipróbálnák magukat több dologban is, vagy akik szeretnének még jobbak lenni a meglévő hivatásukban.

A Microsoft Magyarország és a LinkedIn online videótanfolyamait ezen a linken éred el.

Sok sikert!

Kardos Attila