Blog

Kihagyhatatlan appok és weboldalak a tanuláshoz, tervezéshez

euDIÁKOK 3 perc

Készen állsz arra, hogy felturbózd a tanulást, és produktivitásod a maximumon pörögjön?

Most megosztjuk veletek azokat a kihagyhatatlan appokat és weboldalakat, amelyek megkönnyítik a tanulást és az időgazdálkodást.

A legtutibb appok és weboldalak, melyek segítségével a tanulás és az időmenedzsment gyerekjáték lesz:

  • Quizlet

Ismerd meg a villámkártyák digitális mesterét! A Quizlet segítségével egyszerűen hozhatsz létre és tanulhatsz tanulókártyák segítségével, hogy minden tantárgyban sikert érj el.

Itt érheted el 👉 https://quizlet.com/

  • Duolingo

Tanulj új nyelveket izgalmas és játékos módon! A Duolingo a nyelvtanulás szórakoztató és motiváló módját kínálja, mintegy nyolcvan különböző nyelvkombinációhoz kínál ingyenes tanfolyamot, melyek elvégzése közben a mindennapi életben használható kommunikációs készségekre is szert tehetsz.

Itt érheted el 👉 https://hu.duolingo.com/

  • Khan Academy

Fedezd fel a tudás hatalmas tárházát! A Khan Academy ingyenes leckéket, videókat és gyakorlófeladatokat kínál számos tantárgyból, melyek segítségével elmélyítheted a tudásodat.

Itt érheted el 👉 https://www.khanacademy.org/

  • Trello

Maradj szervezett és fókuszált! A Trello egy feladat-és projekttervező eszköz, amely segít abban, hogy nyomon kövesd a feladataidat, rendszerezd tanulmányaiddal kapcsolatos teendőid és együttműködj másokkal.

Itt érheted el 👉 https://trello.com/hu

  • Google Tudós

A Google Tudós egy keresőmotor, amely segít tudományos cikkek, könyvek, szakirodalom és egyéb releváns anyagok egyszerű és széles körű megtalálásában.

Itt érheted el 👉 https://scholar.google.hu/schhp?hl=hu

  • Google Naptár

Az időgazdálkodás királya, amely segít nyomon követni a határidőket és a találkozókat.

Itt érheted el 👉 https://workspace.google.com/intl/hu/products/calendar/

  • TED

Bővítsd látókörödet inspiráló videókkal! A TED lenyűgöző oktatóvideók hatalmas könyvtárát kínálja, amelyek gondolkodásra ösztönöznek, és amelyek segítségével bővítheted tudásodat.

Itt érheted el 👉 https://www.ted.com/talks

  • Notion

Ha szeretnéd kiváltani a számos különböző app használatát, a Notion-t neked tervezték! Jegyzetelő és tudásbázis, ahol mindent egy helyen tárolhatsz.

Itt érheted el 👉 https://www.notion.so/

Használd a technológiát előnyödre, és változtasd a tanulást izgalmas és eredményes utazássá! Ne feledd, hogy a tudás hatalom, ezért érdemes a megszokottnál eltérőbb módszereket is megismerned tudásod bővítése céljából. Légy nyitott a végtelen lehetőségekkel kapcsolatban!

euDIÁKOK
Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet a legjobb diákmunkákat kínálja Neked, amiből kedvedre válogathatsz! Jelentkezz már akár 15 éves kortól. Nem gond, ha nem a fővárosban laksz, országszerte lehetőséget biztosítunk Neked a munkára.