Blog

Információk a bankszámlaszám módosítás menetéről

euDIÁKOK 2 perc

Felhívjuk figyelmedet, hogy tárgyhónap 15. és 31. között a webfiókodba belépve tudod módosítani a bankszámlaszámodat.

Ne adj meg Revolut-os és EURO-s számlaszámot, mert oda nem tudunk utalni! Fontos tudnod, hogy arra a számlaszámra utaljuk a fizetésed amelyik adott hónap utolsó napján szerepel a rendszerünkben.

Tárgyhónap 1-e és 14-e között webfiókodban nem tudod módosítani a bankszámlaszámod. Két dolgot tehetsz abban az esetben, ha hó elején indokolt megváltoztatni a korábban megadott számlaszámod:

  1. Abban az esetben ha már az előző havi fizetésed megkaptad, várd meg az adott hónap 15-ét és webfiókodban javítsd a számlaszámot.
  2. Abban az esetben ha még nem kaptad meg a fizetésed de a korábban megadott számlaszámhoz nem férsz hozzá, SOS írj egy emailt az [email protected] (tárgy: SOS Bankszámlaszám módosítás). Az emailben küldd el az új bankszámlakivonatodat, szerződésedet scannelve vagy fényképezve (természetesen a pénzügyi adatok, információk kerüljenek kitakarásra) olyan módon, hogy egyszerre látszódjon a számlaszám és a számlatulajdonos neve is. A levélben minden esetben tüntesd fel a nevedet és az adószámodat! Kollégáink javítani fogják a számlaszámot 24 órán belül.

Ha nincs saját számlaszámod, használhatod valamelyik közvetlen családtagodét is.

euDIÁKOK
Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet a legjobb diákmunkákat kínálja Neked, amiből kedvedre válogathatsz! Jelentkezz már akár 15 éves kortól. Nem gond, ha nem a fővárosban laksz, országszerte lehetőséget biztosítunk Neked a munkára.