RUGALMAS DIÁKMUNKA? TÉGED VÁR A SOROKSÁRI IKEA! SZUPER BÉREK ÉS BÓNUSZOK!

Munkavégzés helye
Soroksár, Szigetszentmiklós
Fizetés
Hétfőtől-péntekig br. 1800 Ft/óra, szombattól-vasárnapig br. 2700 Ft/óra + bónuszok és utazástámogatás (+br.1800 Ft minden ledolgozott munkanap után)
Jó tudni! Munkád után, ha még nem vagy 25 éves, 2022 januárjától többet vihetsz haza. A személyi jövedelemadó mentességről itt olvashatsz bővebben.
Elvárt óraszám
Heti 20 óra alatt elegendő
Munkakör
Logisztika, Étterem
Céginformáció:
Imádod a lakberendezést, és odáig vagy a svéd húsgolyókért? Most nem kell Svédországig menned értük! Az IKEA egy olyan globális lakberendezési márka, amely a világ minden táján a dizájnt és a kényelmet jelenti az embereknek. Ha szeretnél egy szuper munkahelyet, ahol életre szóló tapasztalatot szerezhetsz, csatlakozz az IKEA csapatához!
Feladat
Pozíciók: Komissiózás, raktári kisegítés, árufeltöltés, anyagmozgatás, éttermi kisegítés. Ha szeretnél egy jókedvű csapat tagjaként innovatív környezetben dolgozni, akkor itt a helyed!

FLUENT HUNGARIAN IS REQUIRED FOR THIS POSITION!
Munkaidő
- Hétfőtől vasárnapig, előre egyeztetett beosztás szerint <br> - Azonnali kezdéssel, folyamatos munkalehetőség suli mellett is!
Elvárás
- Betöltött 18. életév, aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony.
Egyéb infó
A havi 40 órát ledolgozó diákok 6200 Ft bónuszban részesülnek, ha pedig 10 hétköznap alatt 60 órát ledolgozol, további 6200 Ft bónusz üti a markod!
Jelentkezem