euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Ügyfeleinkről

Ügyfeleinkről általánosságban

Minden ügyfelünkkel szerződéses viszonyt alakítunk ki, melyben kikötjük, hogy a toborzott munkavállalóinknak szállást és / vagy étkezést is biztosítaniuk kell. Mindezt persze a helyi viszonyoknak megfelelő összegért teszik, mely mindig a fizetésből kerül levonásra.

Minden ügyfelünk támogatja a magyar fiatalok külföldi munkavállalását, és segítik abban őket, hogy a folyamat elején ne kelljen több ezer euró összeget a munkavállalásra, és kezdeti integrációra fordítani. Úgy is mondhatjuk, hogy a pénzügyi kockázatot az ügyfél átvállalja, amíg egyenesbe nem jössz.

Ügyfeleink között kisebb, nagyobb vállalkozások egyaránt megtalálhatóak. Van hollandiai időszakos munkavállalásra szakosodott munkaerő-kölcsönző iroda, alpesi öt csillagos szálloda, és egész Németországban előforduló olasz a’la carte étteremlánc. Ezen felül vannak ügyfeleink Ausztriában és a német Ibizának tartott szigeten is, továbbá északi tengerpartokon, ahol különböző nyári munkákat biztosító fiatalok alkalmazó munkaadók várják jelentkezésed.

Közös tulajdonság, hogy minden munkaadó nyelveket beszélő fiatalokat keres, akik megfelelően tudnak dolgozni, és akik teherbíróak.

A német munkaadók jellemzői
Az Egyesült Királyságbeli munkaadók jellemzői
A holland munkaadók jellemzői

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -