euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15. Adatkezelési szabályzat
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Sikertörténetek

Diákmunka sikertörténetek az euDIÁKOK-nál

Karrier a SALES GUARD Zrt.-nél

Az alábbiakban egy interjút olvashattok egyik diákunkkal, Gedeon Valériával, és jelenlegi munkáltatójával, Rostás K. Lucával, a Sales Guard Zrt. Kereskedelmi Vezérigazgatójával.

Karrier a DHL-nél - Berkes Anna

Cikkünkben interjút olvashattok egyik volt diákunkkal, Berkes Annával és jelenlegi munkáltatójával, Balogh Ádámmal a DHL-től.

euDIÁKOK bébi :)

Az alábbiakban interjút olvashattok Bartkevics Anettel, az első olyan munkatársunkkal, aki az euDIÁKOK-nál lett anyuka. :)

Karrier az MZH TANÁCSADÓNÁL

E havi sikersztori rovatunkban Mokos Anna történetével ismerkedhettek meg, aki diákként kezdte az MZH Tanácsadó Kft.-nél, jelenleg pedig már főállásban dolgozik a cégnél pályázati és hitelreferensként.

Sikersztori a Láng-nál - Egy igazi "Láng-lovag"

Áprilisi sikersztori rovatunkban Halász Gergő történetével ismerkedhettek meg, aki diákként kezdte a Láng Kft.-nél, majd később főállású alkalmazott vált belőle.

Sikersztori a HP-nál

Jelen cikkünkben Vig Péter történetével ismerkedhettek meg, aki jelenleg a HP Magyarország Kft.-nél technikai konzulens és tréner.

Karrier a GREENPEACE-nél

Cikkünkben interjút olvashattok egyik volt diákunkkal, Gyuricza Balázzsal, és jelenlegi munkáltatójával, Bíró Szabolccsal a Greenpeace-től.

Karrier az EU-DIÁKOK-nál

Cikkünkben interjút olvashattok az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet korábbi koordinátorával, Király Csillával.

Karrier a FÜRKéSZ-HOLDING Kft.-nél

Papp Dávid és Iszlai Ádám történetével ismerkedhettek meg, akik diákként kezdték a Fürkész Holding Kft.-nél, s mindketten már főállású...

Karrier a DHL-nél - Szabó Gábor

Jelen cikkünkben Szabó Gábor történetével ismerkedhettek meg, aki ma már a DHL Expressz Hungary Kft. személyes ügyfélszolgálati ügyintézője.

Karrier a CIB BANK-nál

Cikkünkben interjút olvashattok egyik volt diákunkkal, Végh Tamással, és jelenlegi munkáltatójával, Tzanev Gáborral a CIB Banktól.

Karrier az euCsoport-nál

Az alábbiakban interjút olvashattok Német Gáborral, az euCSOPORT Marketing vezetőjével. Ha érdekel, hogy indult el a karrierje, és miként jutott el idáig, olvasd el a cikket! :)

Karrier a FALCON-VISION ZRt.-nél

Sikersztori rovatunk szeptembertől ismét folytatódik. :) Jelen cikkünkben Nagy Attila Bálint történetével ismerkedhettek meg, aki diák munkatársként kezdte a FALCON-VISION ZRt.-nél...

Karrier az ERSTE Banknál

E havi sikersztori rovatunkban Buris Nikoletta történetével ismerkedhettek meg, aki diákként kezdte az ERSTE Banknál, idén februártól viszont főállású munkatárs vált belőle

Karrier a DHL-nél

Sikersztori rovatunkban olyan diákokkal olvashattok interjút, akiket szorgalmuk és kiemelkedő teljesítményük alapján Partner- cégeink idővel saját állományú alkalmazottnak vettek át.

Nemzetközi élménybeszámolók, sikertörténetek

A nemzetközi kaland Rád is vár!

Ezúttal egy újabb Németországban dolgozó fiatal, Tarcsi Bence élménybeszámolóját olvashatjátok, aki az EU-JOBS Kft.

Working Internationally

Jelen cikkünkben további részleteket tudhattok meg Nágel Valéria müncheni tapasztalataival kapcsolatban. Érdemes elolvasni, nagyon érdekes beszámoló! :)

Üdvözlet Mittenwald-ból :)

"Sziasztok! Itt minden rendben, jól vagyok. A hotel és a munka is nagyon tetszik, már egyedül dolgozom, nincs semmi probléma.

A kaland Rád is vár!

Nemzetközi üzletágunk munkatársai szívesen szánnak Rád időt, felkészítenek a külföldi életre. Minden fölött egy kint dolgozó fiatal beszámolója többet ér bármely szónál!

Üdvözlet Frankfurtból

Sziasztok! Nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy ha az én példám nem sarkall arra, hogy elmenj Lillához és Karcsihoz az interjúra, akkor nem is akarsz igazán külföldön dolgozni.

Élmények az 5 plusz egy csillagos ég alatt? :)

Hol is kezdjem? Talán onnan érdemes a történetembe bekapcsolódni, hogy már régebben is felmerült bennem annak a gondolata, hogy...

Van érdekes híred a diákmunka világából? Ha szeretnéd megírni, elmondani nekünk, küldj e-mailt! Munkatársaink készséggel válaszolnak neked!

Várjuk leveleiteket!

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -