euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Sikersztorik, élménybeszámolók

Üdvözlet Mittenwald-ból :)

"Sziasztok! Itt minden rendben, jól vagyok. A hotel és a munka is nagyon tetszik, már egyedül dolgozom, nincs semmi probléma.

A kezdet kicsit nehezebb volt, de most már azt mondom, hogy megszoktam Mittenwaldot is, tudom, mit hol találok, kihez fordulhatok, ha problémám akad. Ez egy teljesen más világ, mint Magyarország. Természetesen ezt csak és kizárólag pozitív értelemben mondom. Az emberek mosolyognak, kedvesek (ez vonatkozik a kollégákra is). A környezet csodálatos, egyszer?en nem tudok vele betelni! :)

Májusban a hotel Housekeeping csapata a hónap dolgozója lett. Személyesen a szálloda igazgató köszönte meg a fáradozásainkat egy kis pezsg?zés valamint sütizés keretein belül. Jó látni azt, hogy hasznos az ember és megbecsülik a munkáját! :) Nagyon sok minden mellet ezért jöttem ide és ez az, ami motivál!

A kiutazással nem volt semmi probléma, kiértem id?ben 05.11-én, a Klais-i Bahnhofon már várt a kisbusz, ami elvitt egyenesen a szállásomra. A mittenwaldi lakásommal kapcsolatban is szerencsém volt, egyszemélyes lakásban lakom. Ahogy beszélgettem a többi magyar kollegával kiderült, hogy nagy szerencsém van minden téren. Pl. nekem már volt itt netem, nem kellett külön elmennem venni vagy el?fizetni, a lakás nagyon szép, kb 30 m2 lehet, de mindenem megvan, amire szükségem van, kis konyha, fürd?, minden. A teraszom egyenesen a hegyekre néz, aminek kifejezetten örülök. Most is itt ülök kint egy csésze kávéval és gyönyörködöm a látványban, miközben nektek írok! :)

Valamilyen értelemben egy álmom vált valóra azzal, hogy ide eljuthattam! Ezt NEKTEK köszönhetem! Sokszor elgondolkodom, hogy mennyire szerencsés vagyok, mert itt sok ember FIZET azért, hogy itt lehessen, én viszont fizetést KAPOK azért, mert itt vagyok! :) Köszönök mindent, a sok segítséget, amit az interjúim és globál a jelentkezésem alatt nyújtottatok, a sok támogatást, gyorsaságot, ügyintézést, kedvességet és közvetlenséget! Nélkületek nem sikerült volna!!! Tehát még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!

További sikereket és ehhez hasonló pozitív visszajelzéseket kívánok Nektek! :)

Üdvözlettel, köszönettel és tisztelettel:

Keller Enik?."

Ha kedvet kaptál Te is a külföldi munkavállaláshoz, ne habozz, csekkold legfrissebb nemzetközi állásajánlatainkat itt: http://bit.ly/13pzT6W ;)

Üdv.
euJOBS Kft. csapata

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -