euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Sikersztorik, élménybeszámolók

Karrier az EU-DIÁKOK-nál

Cikkünkben interjút olvashattok az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet korábbi koordinátorával, Király Csillával.

Szerk.: - Szeretnénk megkérdezni a másik oldalt is. Te mióta dolgozol az EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezetnél?
K.Cs.: - Az Iskolaszövetkezet alakulása óta, vagyis 2004-től dolgozom a szövetkezetnél. Induló vállalkozás lévén akkor, mint értékesítő, koordinátor, recepciós és asszisztens is voltam egy személyben.
Szerk.: - Milyen munkakörökben alkalmaz a cég diákokat?
K.Cs.: - A koordinációs csapatban jelenleg toborzóként, asszisztensként és recepciósként foglalkoztatunk nappalis hallgatókat, de az értékesítésen és a munkaügyön is dolgoznak diákjaink.

Szerk.: - Mennyire vagy elégedett a munkájukkal?

K.Cs.: - Ami az Y generációra jellemző tulajdonság, azokkal ők is mindannyian rendelkeznek, így tehát kedvelik a csoportba tartozást, az elismeréseket, valamint a hedonizmust - mind a munka, mind a magánélet területén. Fontos számukra a csapat, ezért hajlandóak is tenni egymásért. Nagyon jól alkalmazhatóak a kiscsoportos munkák elvégzésére, ahol az önálló gondolataikat is meg tudják valósítani. A felnőtt munkavállalókkal szemben sokkal jobban igénylik a visszajelzéseket a munkájukról, aminek nem minden esetben tudunk azonnal eleget tenni, de persze törekszünk rá. :)
A nehézségeket azonban más módon kell kezelni náluk, mert ez a korosztály nem rendelkezik (reméljük csak egyelőre) azzal a nyitottsággal, amivel az X generáció. Így egy-egy esetet több oldalról kell megvizsgálni, míg kiderülnek a hiányosságok. De elmondhatom, hogy összességében nagyon            elégedettek vagyunk a munkájukkal!
Szerk.: - Milyen előnyét látod a diákok foglakoztatásának?
K.Cs.: - Lelkes, lelkiismeretes és segítőkész hozzáállásuk nagyban segíti a munkánkat; vicces, fiatalos     lendületük pedig ösztönzően hat a többi kollégánkra is. Ezen túlmenően persze jelentős költségcsökkentő tényezőt is jelent cégünknek, hiszen egy diák foglalkoztatása még a törvényváltozások ellenére is jelentős kedvezményekkel jár a munkáltatók számára. Ugyanakkor igyekszünk olyan diákokkal együtt dolgozni, akik a tanulmányaikba beilleszthetik az itt szerzett tapasztalatokat, és a későbbiekben felhasználhatják az itt megszerzett szakmai gyakorlatukat.
Szerk.: - Volt olyan diák, akit átvettetek saját állományba?
K.Cs.: - Hogyne! A 8 év során számos kollégánk kezdte nálunk a pályafutását diákként, közülük jó néhányan még a mai napig is itt dolgoznak. Egyik "referencia munkám" Varju Szilvia, jelenlegi értékesítési vezetőnk - korábban több helyen is   dolgozott diákként, irodai és recepciós munkakört töltött be általában. Mindig nagyon rugalmas volt, ha bármikor kértem, hogy ugorjon be egy-egy munkára, nem igazán mondott nemet. Ezt nagyon sokra értékeltem, cserébe pedig igyekeztem számára a legjobb lehetőségeket kínálni. Majd egy hosszabb időszak elteltével jelentkezett nálam értékesítői pozícióra, természetesen azonnal behívtam őt interjúra - és lám, mára már az egyik vezető személyisége lett a cégcsoportunknak.
Szerk.: - Mi alapján döntöttél így?
K.Cs.: - Elszántsága, elhivatottsága, szakmai hozzáállása lenyűgözött, de természetesen nem felejtettem el a diákmunkás időszakát sem - mindig jó érzéssel fogok visszagondolni Rá. :)

Király Csilla - Koordinációs vezető - EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezet

Ha szeretnél Te is egy sikersztori részese lenni, ne habozz, jelentkezz nálunk diákmunka lehetőségeinkre! Próbáld ki magad minél több területen, szerezz átfogó tapasztalatot, melyet a későbbiek során biztosan kamatoztatni tudsz majd!

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -