euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Sikersztorik, élménybeszámolók

euDIÁKOK bébi :)

Az alábbiakban interjút olvashattok Bartkevics Anettel, az első olyan munkatársunkkal, aki az euDIÁKOK-nál lett anyuka. :)

Szerk.: - Hogy indult a karriered?
B.A.: - Öszintén szólva, elég korán eldöntöttem, hogy érettségi után mindenképpen főiskolára szeretnék járni és mellette munkát vállalni, ennek megfelelően kezdtem el keresgélni a lehetőségek között. Akkoriban szinte csak egy-egy oldalon hirdette munkáit az EU-Diákok Iskolaszövetkezet, de szerencsére rábukkantam az interneten egy irodai munkára, ami történetesen az EU-Diákok irodájában volt végzendő. Hosszú távra terveztem a munkavállalást, és ennél hosszabbra nem is sikerülhetett volna, hiszen még mindig az állományukhoz tartozom. :) 
Szerk.: - Mikor kerültél az EU-DIÁKOK-hoz?
B.A.: - 2005 őszén kerültem a szövetkezethez, ugyanebben az évben kezdtem tanulmányaimat a Kodolányi János Főiskola nemzetközi kapcsolatok szakán. Már májusban megpályáztam az állást, sikeresen zártuk az interjút, de végül arra a megállapodásra jutottunk, hogy csak szeptemberben kezdem a munkát, mert nyárra volt más munkalehetőégem, a cégnek pedig nem volt égető szükségük a munkaeőre. A dolog pikantériája, hogy májusban az EU-Diákok első irodájában voltam az interjún, de a munkát ősszel már a második irodában kezdtem, mert a nyár folyamán lezajlott az első költözés a cég rohamos növekedése miatt. :)Szerk.: - Milyen munkát végeztél a főiskola mellett?
B.A.: - Gyakorlatilag koordinátori munkaköröm volt, de akkor még jóval kezdetlegesebb cipőben járt ez a pozíció, ahhoz képest, amit a napokban végez egy koordinátor nálunk. Meg kellett találnom a megfelelő diákokat az adott munkára, tájékoztatni őket a részletekről, személyesen találkozni velük az irodánkban, szerződést kötni velük. Evvel párhuzamosan telefonon kapcsolatot tartani a partnercégeinkkel és további partnereket felkutatni.
Szerk.: - Milyen tapasztalataid vannak a tanulás melletti munkavégzéssel kapcsolatban?
B.A.: - Az igazat megvallva, olykor nehéz, de nem lehetetlen mindkét területen helytállni. Segítségemre volt, hogy az órarendem általában elég laza volt, a főnökség pedig nagyon rugalmas a beosztásomat illet?en, vizsgaidőszakban különösképp, így teljesen össze tudtam egyeztetni a munkát és az iskolát.
Szerk.: - Ezúton is szeretnénk gratulálni Neked, mint az els? EU-DIÁKOK anyukának?! :) Mikor született a kislányod?
B.A.: - Köszönöm szépen! :) 2011. augusztus 21-én érkezett a kis jövevény.
Szerk.: - Mesélj nekünk egy kicsit Bogiról, a kislányodról, és az anyaságról.
B.A.: - Bogi egy tünemény, tényleg. Semmi rosszat nem tudok rá mondani. Izgő-mozgó, vigyorgós baba, mindig jókedvű. Most már 9 hónapos és kúszik, mászik, ül, feláll, szóval nem lehet mellette unatkozni. Bár néha akad egy-két nehézség, mint például az első fogak kibújása, de ennek ellenére az anyaság a világ legjobb munkahelye. :) Látni, ahogy cseperedik a gyermeked, hogy minden nap mutat valami újat, igazi boldogság. :)
Szerk.: - Miel?tt szülni mentél, mivel foglalkoztál az EU-DIÁKOK-nál, és mennyire voltál elégedett a munkaköröddel?
B.A.: - Az EU-Diákoknál töltött éveim során végig koordinátori pozíciót töltöttem be, csakhogy a cég terjeszkedésével ez a feladatkör folyamatosan változott. A koordinátori pozíció mára igen összetett tevékenységgé alakult, szerteágazó figyelmet igényel mind a munkaügy, mind a pénzügy, mind a marketing stb. terén. Az utóbbi években már nem csak 1-1 partnercég tartozott hozzám, hanem egy időben akár 30-40 is, ezen belül nagyjából 100 pozícióra kellett megtalálnom a legmegfelelőbb diákokat, országos projektek lebonyolításáért, bankoknál végzett felelősségteljes munkákért voltam elsősorban felelős. Meg kellett tanulnom enyhe túlzással 1000 dologra egyszerre  koncentrálni, a lehető legkevesebb hibázással. Véleményem szerint enélkül egy koordinátor nem is tud sikeres koordinátor lenni. Az utolsó évben, mielőtt szülési szabadságra mentem, annyira megsokasodtak a feladataim, hogy saját asszisztenst kellett alkalmaznom, így a főnök-beosztott viszony ápolását is gyakorolhattam. Rengeteg tapasztalatra tettem szert, mely egész életemben hasznomra válik majd.
Nem elhanyagolható információs az sem, hogy mikor állapotos lettem, egészségügyi okok miatt az orvos nem javasolta a munkavégzést, de én mindenképp dolgozni akartam. Elég hamar közös megállapodásra jutottunk az EU-Diákok vezetőivel, hogy otthonról végezzem a munkámat. Megteremtették a megfelelő technikai hátteret, így a partnereink gyakorlatilag semmilyen hátrányt nem éreztek a távmunka miatt.
Szerk.: - Milyen terveid vannak a jövőre nézve? Szeretnél újra munkába állni a szövetkezetnél?
B.A.: - Egyelőre nem tervezünk újabb kisbabát, így amint lehet, természetesen szeretnék visszatérni. Nem lenne ellenemre, ha a koordinátori pozíciómból feljebb léphetnék, de ez még a jövő zenéje? :)

Bartkevics Anett - EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezet

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -