euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Nemzetközi csapatunk

Rólunk

Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet célja, hogy a magyarországi fiatalok számára minél szélesebbre tárja az Európai Unió kapuját. 2010 óta már nem csak itthon, de külföldön is állandóan keressük azokat a munkákat, amelyek számodra a pénzkereseti lehetőségeken túl a multikulturális csapatmunkát, a szakmai tapasztalatszerzést, a kulturális sokszínűséget, vagy éppen a nyelvtudásbeli fejlődést biztosíthatják.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai huszonéves korosztálynak komplex kihívásokkal kell szembenézniük. A multicégek csak a legjobbakat veszik fel, egy diploma már nem is elég, pályakezdőként legyen több éves tapasztalatod, és mindenféle KPI indikátoroknak kell már rövidtávon megfelelned. Mi abban hiszünk, hogy mindig van alternatíva, éppen ezért igyekszünk Neked az optimumot biztosítani – már akár egy fél vagy egyéves külföldi munka végeztével tapasztalataink szerint jobban helyt tudsz majd állni az itthoni interjúk sokaságában, és a munkavégzés során is könnyen társaid elé kerülhetsz.

Miért bízd jövőd egy szakaszát az euDIÁKOK nemzetközi csapatára?

Csapatunk

Felkészültél egy sokat ígérő kalandra? A külföldi munkavállalás ugyan komplex döntés, de valódi élettapasztalatot és sok értékes új kompetenciát is biztosíthat.

Minden munkatársunk, aki a folyamatokban segítségedre lesz vagy tanult, vagy dolgozott külföldön. Szakmai hozzáértésünket az elmúlt négy évben lebonyolított több ezer interjú, több száz nyílt nap sikeres szervezése, valamint tucatnyi iskolai és állásbörzén nyújtott prezentáció is erősíti. De vajon ki az, aki a háttérből segíti a nemzetközi csapat tevékenységét?

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -