Technikai okok miatt 09.24-én pénteken zárva vagyunk, 09.27-én Hétfőn a megszokott nyitvatartási időben várunk!

TISZTA KONYHA, FINOM FALATOK, SVÉD HÚSGOLYÓK, SZUPER CSAPAT- MINDEZ RÁD VÁR A BUDAÖRSI IKEA ÉTTERMÉBEN!

diákmunka nyereményjáték

Dolgozz az euDiákok Iskolaszövetkezet által bármelyik partnerünknél 2021 szeptemberében, októberében vagy novemberében és nyerd meg a jövő évi páros fesztivál belépőd!

Részletekért kattints ide: NYEREMÉNYJÁTÉK

Munkavégzés helye
IKEA Lakberendezési Áruház
Budaörs
Fizetés
Hétköznapokon 6:00-22:00 bruttó 1084 Ft/óra, hétvégén magasabb bér! Havi 40 ledolgozott óra után bruttó 5000 Ft bónusz is jár! Ha 10 hétköznap alatt 60 órát ledolgozol +5000 Forint bónusz is a Tiéd!
Elvárt óraszám
Heti 20-30 óra közötti munkavégzés
Munkakör
Éttermi kisegítő
Céginformáció:
Imádod a lakberendezést, és odáig vagy a svéd húsgolyókért? Most nem kell Svédországig menned értük! Az IKEA egy olyan globális lakberendezési márka, amely a világ minden táján a dizájnt és a kényelmet jelenti az embereknek. Ha szeretnél egy szuper munkahelyet, ahol életre szóló tapasztalatot szerezhetsz, csatlakozz az IKEA csapatához!
Feladat
Az étterem biztos működése sok ember munkáján múlik! Különböző munkakörök vannak, amikre jelentkezhetsz: tálalás, bisztró, kávézó.
Munkaidő
Megrendeléstől függően 8-10 órás műszakok, rugalmas beosztásban
Elvárás
Betöltött 18. életév, aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony. EÜ kiskönyv megléte előny, de nem feltétel, mert ennek elkészítésében iskolaszövetkezetünk segíteni is tud Neked!
Egyéb infó
Jelentkezésedkor ellenőrizd, hogy önéletrajzod fel van-e töltve a honlapunkra!
Jelentkezem