SEGÍTÜNK MUNKÁT TALÁLNI! JELENTKEZZ!

Munkavégzés helye
Országosan
Fizetés
br.926 Ft/órától akár br. 2500 Ft/óra
Elvárt óraszám
Nincs információ!
Feladat
A koronavírus járvány és az emiatt kialakult helyzet sajnos sokunk életére hatással van. Igyekszünk minden, korábbi munkáját elvesztő diáknak segíteni és új lehetőségeket kínálni Nektek. Várjuk jelentkezésedet, ha szeretnél új munkát találni most, vagy a járvány után - és akkor is, ha még nem dolgoztál, de úgy érzed, itt az ideje! :) Számos munkatípus közül választhatsz: bolti munkák, gyorséttermi lehetőségek, irodai, call centeres és könnyű fizikai pozíciók, host-hostess munkák, vagy akár tanulmányaidnak megfelelően szakmaibb lehetőségeket is ajánlhatunk.
Munkaidő
Hétfőtől vasárnapig szinte bármikor, az adott munka elvárásainak megfelelően
Elvárás
Gyorséttermi munkák és néhány bolti és könnyű fizikai munka esetében betöltött 16. életév, a többi munkalehetőségnél betöltött 18. életév, nappali tagozatos aktív, vagy 25 év alatti passzív jogviszony, heti kb. 20 óra vállalása, munkakedv :) A megjegyzés mezőben kérlek jelöld meg, hogy hol és milyen lehetőségek érdekelnek és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, amint találnak számodra megfelelő pozíciót.
Egyéb infó
Az euDIÁKOK teljes csapata azon munkálkodik, hogy minél több diákot tudjunk elhelyezni partnereinknél. A koronavírus miatt kialakult helyzet következtében azonban a diákmunkásokat kereső helyek száma sajnos nagyon limitált lett, így hosszabb időbe is telhet, hogy találjunk Neked munkát. Köszönjük a megértést és a türelmet!
Jelentkezem