Kedves Diákunk! 2018. december 16-án (vasárnap) szolgáltatói karbantartás miatt előfordulhat, hogy 08:00-16:00 között a honlapunk nem lesz elérhető! Az okozott kellemetlenség miatt elnézésedet kérjük!
euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Diákmunka

Diákmunka - > Gyorsétterem, vendéglátás > FREE PASTA! HETI 2 NAP VÁLLALÁSÁVAL IS MÁR, VÁR A VAPIANO CSAPATA!

Kifizetés Karácsony előtt

 

FREE PASTA! HETI 2 NAP VÁLLALÁSÁVAL IS MÁR, VÁR A VAPIANO CSAPATA!

  
Munka típusa:

Gyorsétterem, vendéglátás

Munkavégzés helye:

Budapest, MOM Park, Westend, Vörösmarty tér, Kolosy tér.

Feladat:

Vonz az Olasz Riviéra hangulata? Az ízek? Az illatok? Most nem kell repülőre szállnod, hogy ezek körül vegyenek. Csatlakozz még ma a Vapiano csapatába! Az alábbi pozíciókra jelentkezhetsz: szervíz, kassza, saláta készítő, tészta készítő, pizza szakács, báros, mosogató. Tanuld meg a legjobb olasz ételek elkészítésének módját, és legyen egy szuper munkád egy pörgős csapatban! Kell még más?!

Fizetés:

br. 1100 forint/óra + ingyen személyzeti étkezés (heti 3 nap vállalásával havi br. 115.000 forint megkereshető)

Munkaidő:

Egész héten (hétfőtől-vasárnapig), 07:00-24:00 között, napi 8 órás beosztásban. Minimum 2 nap vállalása kötelező, legalább egy esti műszak vállalásával!

Elvárás:

Ha betöltötted 16. életéved, van nappali tagozatos aktív/passzív hallgatói jogviszonyod és legalább alapfokon beszéled az angolt téged keresünk! Emellett légy életvidám, mosolygós személyiség. Előnyt jelent a vendéglátói tapasztalat, és az érvényes egészségügyi kiskönyv megléte, de az utóbbi megszerzésében mi is tudunk segíteni. hosszú távú munkalehetőség!

Munkafelelős:

Molnár Imre

Jelentkezés:

Jelentkezni a munkára a Jelentkezés gombra kattintva lehetséges

Egyéb infó:

Szívesen dolgoznál a barátaiddal egy szuper munkahelyen? Itt a jó hangulat mellé a jó fizetés is garantált! Ha bármi problémád lenne, például nincs egészségügyi kiskönyved, akkor is nyugodtan jelentkezz, mert minden segítséget megadunk!


Karácsonyi ajándék az euDIÁKOK-tól! Ha szívesen részesülnél a fizetésen felüli 20.000 Ft, 40.000 Ft vagy 60.000 Ft egyikében, akkor ITT megtalálod a részleteket!

Less be a megújult webfiókodba, ahol már plusz funkciókkal is találkozhatsz. Jelentkezésed állapota? Előző havi fizu? Neked való munkák? Csekkold a további funkciókat ide kattintva!

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -