NYÁRI PROJEKTMUNKÁRA KERESÜNK DIÁKOKAT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB CSOMAGKÜLDŐJÉHEZ! KERESS AKÁR BRUTTÓ 1447 FT-OT ÓRÁNKÉNT!

diákmunka nyereményjáték

Nyári nyereményzápor az euDiákokkal!

Dolgozz az euDiákok Iskolaszövetkezet által bármelyik partnerünknél 2021 júniusban, júliusban vagy augusztusban és nyerj!

Részletekért kattints ide: NYEREMÉNYJÁTÉK

Munkavégzés helye
Vecsés, Ferihegyi Repülőtér
Kijutás 200 E busszal könnyedén
Fizetés
Br. 1259 Ft/óra (éjszaka 22:00-6:00 között br. 1447 Ft/óra)
Elvárt óraszám
Heti 20-30 óra közötti munkavégzés
Feladat
Óvodában is már boríték volt a jeled? Segíts, hogy a levelek, küldemények minél gyorsabban és gördülékenyebben eljussanak a címzetthez. Küldeményfeldolgozókat keresünk júniusi időszakra. A feladat a a küldemény szortírozása, feldogozása, PDA kezelés, rakodás, pakolás, gépjárművek bepakolása, csomagok kézi feldolgozása.
Munkaidő
Hétfőtől péntekig nappali vagy éjszakai műszakban heti minél több műszak vállalása; nappali lehetőségek: 12:00- 20:20 között, éjszaka: 20:00-4:20; kezdés június 14-től a projekt augusztus végéig tart
Elvárás
18. életév, betöltése, aktív vagy passzív (25 éves korig) nappalis hallgatói jogviszony, munkavédelmi cipő (partner biztosít), erkölcsi bizonyítvány (tudunk segíteni a beszerzésben- ingyenes), orvosi alkalmassági igazolás (tudunk segíteni a beszerzésben- ingyenes), a latin betűk ismerete, jó olvasási és monotonitás tűrő képesség, az arab és a római számok ismerete, a magyar nyelv társalgási szintű ismerete, megfelelő fizikum.
Egyéb infó
Kijutás 200E busszal, onnan 3 perc séta.
Jelentkezem