Irodánkban a személyes ügyintézés csak előzetes időpontfoglalást követően lehetséges! Folyamataink zökkenőmentesen működnek tovább az online térben. Időpont foglalásért írj az [email protected] email címre.

GYAKORNOKI PROJEKTMUNKA A SAMSUNG SDI-NÁL!

Munkavégzés helye
Göd (kijutás ingyenes céges busszal)
Fizetés
Br. 1322 Ft/óra
Elvárt óraszám
Heti 20-30 óra közötti munkavégzés
Feladat
Mérnökként tanulsz? Szeretnéd kamatoztani egy nagy cégnél a tudásodat? Itt az alkalom jelentkezz még ma, dolgozz minél haramabb!
Feladat: Samsung SDI Modul, Winding, Assembly vagy Stack területén az összes vizuális SOP elkészítése, különböző folyamatok képekkel való standard ábrázolása, a munka irodatérben történik.
Munkaidő
Hétfőtől péntekig 8:00-16:40 között, heti minimum 3 teljes nap vállalása, kezdés: minél hamarabb, a projekt előreláthatóan minimum 6 hónapig tart
Elvárás
18. életév betöltése, aktív vagy passzív (25 éves korig) nappali tagozatos hallgatói jogviszony, felsőfokú tanulmányok folytatása mérnöki szakon, aktív középfokú angol nyelvtudás. Előny: gépészmérnök vagy villamosmérnök tanulmányok.
Egyéb infó
Amit a cég kínál a fizetésen felül: ingyenes buszjárat a könnyebb kijutás érdekében, napi 1x-i étkeztetés (akár koreai ételeket is megkóstolhatsz :) )
Jelentkezem