euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Diákmunka

Diákmunka - > Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat > DOLGOZZ VELÜNK! DOLGOZZ NÁLUNK! - ADATRÖGZÍTŐ KOLLÉGÁNKAT KERESSÜK AZ euDIÁKOK ELSZÁMOLÓ CSAPATÁBA!

diákmunka promóció

 

DOLGOZZ VELÜNK! DOLGOZZ NÁLUNK! - ADATRÖGZÍTŐ KOLLÉGÁNKAT KERESSÜK AZ euDIÁKOK ELSZÁMOLÓ CSAPATÁBA!

  
Munka típusa:

Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat

Munkavégzés helye:

euDIÁKOK Iroda
Budapest XIII. kerület, Katona József utca

Feladat:

Bérszámfejtési osztályunk munkáját kellene segítened adminisztrációs feladatokban: jelenlétik összesítése, óraszámok számolása, fénymásolás, szkennelés. A feladatok nem nehezek, de nagyfokú monotóniatűrés szükségeltetik a munkához! Legyél Te is a csapat része, aki hozzájárul ahhoz, hogy minden diákunk időben és pontosan kapja meg a fizetését!

Időpontok:

Minden hónap első két hetében nyitvatartásunkhoz igazodva, 8:00-20:00 műszakban minimum 7-8 órás műszakban - illetve a hónap fennmaradó részében is van lehetőség dolgozni alacsonyabb heti óraszámban!

Fizetés:

Bruttó 1050 Ft/óra

Munkaidő:

Minden hónap első felében lenne (01-15. között) szükségünk minél magasabb heti óraszám vállalására, akár hétvégi műszakok vállalása is

Elvárás:

Betöltött 18. életév, aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony. Nyelvtudás nem szükségeltetik a munkához, ami viszont elvárás: magabiztos Excel tudás, magasfokú monotonitástűrés! Ha szeretnél egy vidám csapat része lenni, akkor ne keresgélj tovább; itt a helyed nálunk!

Munkafelelős:

Kiss Magdi

Jelentkezés:

Jelentkezni a munkára a Jelentkezés gombra kattintva lehetséges

Egyéb infó:

A szuper pozíció mellett fiatalos csapattal, bónuszokkal, csapatépítőkkel, céges rendezvényekkel, rugalmas vezetőkkel, feljebbjutási és képzési lehetőséggel várunk csapatunkba, ahol értékes tapasztalatokat szerezhetsz! Jelentkezésedkor kérlek jelöld meg, hogy hány órát tudsz vállalni egy héten! (pl.: hétfő 9:00-16:00)


Less be a megújult webfiókodba, ahol már plusz funkciókkal is találkozhatsz. Jelentkezésed állapota? Előző havi fizu? Neked való munkák? Csekkold a további funkciókat ide kattintva!

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -