euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Változtatnál? Mi segítünk!

Az Európai Önkéntes Szolgálat (European Voluntary Service ? EVS) a Fiatalok Lendületben Program (Youth in Action Programme) keretén belül 18 és 30 év közötti fiataloknak nyújt lehetőséget arra, hogy hosszabb-rövidebb ideig külföldön önkéntes munkát végezz

2013-ban terveink között szerepel, hogy megpályázzuk a fogadói szervezet státuszt is. Ehhez várunk olyan innovatív ötleteket, melyek melyet közös erővel ki tudunk dolgozni, és a kidolgozott program megvalósításához Unión belül önkénteseket tudunk fogadni Magyarországon az Alapítványon keresztül.

evsEzen program témájának olyannak kell lennie, amely tükrözi az EU szellemiségét (diszkrimináció, esélyegyenlőség, környezetvédelem, társadalmi szerepvállalás, kultúra, nemzetközi mobilitás, élethosszig tartó tanulás, munkanélküliség helyzetének megoldása, nők helyzete, kutatás, stb.)

Ha van olyan ötleted, amely passzol a fentiekhez, és szeretnéd, ha az EU-FA Alapítvánnyal közösen kidolgozhatnád, ne habozz, küldd el ötletedet az evs@eu-fa.hu e-mail címre. (Ötleteket abban az esetben is várunk, ha személy szerint Te nem szeretnél részt venni a kidolgozásban, megvalósításban).

Köszönjük!
EU-FA Alapítvány önkéntes csapata

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -