euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Ugye, hogy még tudunk újat mondani!

Tudjuk, hogy ez már szinte lerágott csontnak számít, de hidd el, tudunk még újat mondani! Azt például tudod, hogy mitől lesz jó az önéletrajzodon szereplő fotó? Íme, néhány tanács, amellyel garantáltan növelheted az esélyedet!
- A képen a szöveg felé nézzen a tekinteted! A te tekinteted irányítsa a HR-es figyelmét arra a pontra, amit szeretnél kiemelni (legyen az a tanulmányaid, munkatapasztalatod, vagy bármi, amit fontosnak tartasz).

- A háttér lehetőleg legyen semleges. Senki sem szeretné a nagymamád petúniás ládáját nézni. Ezek csak zavarják a figyelmet!
- Ha fiú vagy, vegyél fel egy olyan inget, ami jól áll neked (komolyan). Ha lány vagy, akkor egy csinos blúzt.
- Próbálj meg felvenni egy természetes és barátságos mosolyt. Készülj fel rá, hogy csak sokadik próbálkozásra lesz természetesebb, mint a 15. szülinapi tortád feletti fotód, miközben mindenki neked énekel, és te kínosan állsz.

Mit gondol koordinátorunk, Molnár Imre? Melyek voltak a neki legjobban tetsző önéletrajzok?

?Nekem a legjobban azok az önéletrajzok tetszenek, amik nem elcsépeltek, elütnek a többitől. Fontos, hogy legyen benne valami kreatív elem. Láttam például olyat, ahol a nyelvtudásánál kis zászlókkal jelezte, hogy melyik nyelvről van szó, illetve rendhagyó módon 1-től 5-ig jelezte, hogy milyen a nyelvtudása. Volt olyan is, ahol a különböző erősségeit, személyiségjegyeit jelezte hasonló skálán. Az is fontos, hogyha egy önéletrajz fekete-fehér, akkor is legyen benne egy kis szín. Ezek a kis kreatív ötletek azért lényegesek, mert így látjuk, hogy a jelentkező foglalkozott az önéletrajzával, így komolyan gondolja a jelentkezését.? ?Molnár Imre, koordinátor

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -