euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Találkozz velünk a nyelvparádén!

Odavagy az idegen nyelvekért? Olvasd el cikkünket! Nem annyira? Akkor pedig azért csekkold!

Az Eurostat mostani adatai szerint az Európai Unió országai közül Magyarországon beszélnek a legkevesebben idegen nyelvet. A kutatás szerint az ország lakosságának csak 37 százaléka sajátította el legalább egy idegen ország nyelvét. A nyelvet tanulók közül a legtöbben még mindig az angolt választják, a második legnépszerűbb a német, majd ezt követi a francia, a spanyol és az olasz.

Az idegen nyelvek ismerete egyre nagyobb hangsúlyt kap az általános és a középiskolákban is. 2020-tól már a felsőoktatási felvétel egyik feltétele legalább egy idegen nyelv ismerete lesz, ekkortól már csak azok a diákok kezdhetik meg az egyetemen vagy főiskolán tanulmányaikat, akik legalább egy középfokú nyelvvizsgával rendelkeznek.

A nyelvtanulásnak nem csak az iskolában vesszük hasznát egy jobb jegy megszerzése érdekében, hanem az élet több területén is előnyt kovácsolhatunk az ismeretükből. A nyelvtanulás mellett rengeteg érvet lehet felhozni, például fejleszti a koncentráció képességet, segít csiszolni a problémamegoldó képességen és hozzájárul a racionális döntések meghozatalához. Javít a multitasking képességen, amely hasznos lehet munka és tanulás terén is egyaránt, ha egyszerre több feladatot kell elvégezni és több területen kell megfelelned. Azonban a legfontosabb, hogy magabiztosságot nyerhetsz, és elsajátíthatod, hogyan építs ki könnyedén kapcsolatokat.

Ha szeretsz nyelveket tanulni, érdekelnek a különböző módjai és szeretnél, velünk találkozni akkor figyelmedbe ajánljuk a Nyelvparádét, amely szeptember 8. és 10. között a Millenárison kerül megrendezésre. Itt hazai és külföldi nyelvtanfolyamokkal, próbanyelvvizsgával, nyelvtanulási segédeszközökkel, bemutatóórákkal, nyelvkönyvekkel és online tanulási lehetőségekkel várják a látogatókat.

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -