euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Szakmai gyakorlat? Igen!

Megéri gyakornoknak/diákmunkásnak lenni? „Ingyen dolgozzak hónapokig? Ugyan már!”. Sokszor elhangzik ez a mondat diákok szájából, akik első lépéseiket igyekeznek megtenni a nagy betűs munka világában. Kérdés, hogy igazuk van-e?

A diákévek során „egyszerűbb” lehet bevállalni olyan munkahelyeket, ahol fizetetlen, de komoly ismereteket és kapcsolati tőkét hozó beosztást láthattok el. Nem csak tapasztalat, de lehetőség is ez a folytatásra, hiszen a három-hat hónapos gyakornoki munkákat sokszor követi egy felajánlott állandó poszt is. A HVG egy korábbi cikkjében a gyakornoki munkák árny oldalai mellett rávilágított erre a lényeges pontra: "Soha nem tudhatod, hol nyílik meg egy pozíció, aminél azért figyelnek fel rád, mert valahol bagóért vagy ingyen legalább fél évig hasonlót csináltál". Ugyanez a lehetőség igaz lehet diákmunkáinkra. Egy ilyen munkalehetőség ugyan nem felel meg a „nagy betűs élet” bérezéseinek, de olyan új kapukat nyithat meg, amire diákként nem is számítanál. Vállalhatsz bármilyen munkát, ami most még furcsának és idegennek tűnhet, később egy megfelelő kapcsolati háló létrehozása még komoly hatással lehet az életedre, sőt a pénztárcádban való nézelődést is megkönnyíti!

Kíváncsi lennél egy olyan pozícióra, ami akár a jövődre is jó hatással lehet? Nézd meg az szakmai karrierlehetőségeinket: http://bit.ly/2kVfwM4Az.

Az említett cikket pedig ide kattintva érheted el:
http://hvg.hu/gazdasag/20130312_Evek_ota_ingyen_gyakornokkent_dolgozom

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -