euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Szabadtéren moziznál? Itt a lehetőség!

Imádnád, ha megviselt frekvencián, silányabb hangminőség mellett, egy kocsiból vagy napágyból nézhetnél filmet? Ezeken a helyeken mozizhatsz a szabadban idén nyáron!

Az autósmozik ideje sajnos lejárt, vannak viszont helyettük pop-up jellegű, vagyis itt-ott felbukkanó terasz/rooftop mozik, kertes lehetőségek, ahol jó idő esetén naplemente után filmezhetünk popcornnal, fröccsel, jó társasággal, friss levegőn, a lehető leghangulatosabban. A vetítések igen széles választékkal bírnak, találhatunk tematikus filmeket, régi kedvenceket, kultfilmeket, klasszikusokat.  Megmutatjuk az opciókat.

 

1. Budapest Rooftop Cinema

Évek óta élen járnak a pop-up, különböző helyeken hirdetett filmezéseikkel. Nem csak nagy kedvenceket vetítenek, műkedvelőknek a speciálisnak mondható "Trash Movie Night" is egy jó választás. Vetítettek már a Napozóban, az Anker't-ben, vendégeskednek a PONTOON kultfilmes vasárnap estéin, mégis a csütörtöki Corvin Clubos filmezéseik a legnépszerűbbek, már évek óta. Érkezési sorrendben foglalhatjuk el a helyeket, így érdemes nem az utolsó pillanatban beesni a Budapest Rooftop Cinema estjeire. Popcorn kapható.

Budapest Rooftop Cinema Facebook

2. Kertmozi Truck

A Hajógyári-szigeten működik a Kertmozi, ahol székek helyett a fűben fekve figyelhetjük a nagy betonfelületre vetített filmeket. Romantikus élmény piknikszerűen ülni-feküdni a gyepen. Az alkalmakra 2000 forint a belépő, amelyért korlátlan popcornfogyasztás is dukál. Falatokkal, szendvicsekkel 2016 nyarán a Pázsit készül, ami garantálja a jó minőséget. Szerencsés, hogy a Golftanyán rengetegen elférünk, nem kell verekedni a helyekért. Továbbá a kutyusokat is szívesen látják. A Kertmozi Truck csapat másik 2016-os helyszíne a Várkert Bazár

Kertmozi Truck Facebook

3. Tranzit Kertmozi

Június végétől indult be a Tranzit Art Café kertmozija, mely nem csak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is kedvez. Hétfőn este 20:00-tól kezdődnek a hagyományos filmek, míg szerdánként 19:00-től a kicsiknek szóló filmeket, meséket játszanak a hely teraszán. Részletes programot az Alibi Filmklub Facebook-oldalán találunk.

 

4. Fellini Római Kultúrbisztró

Duna-parti nyári filmezés Budapest egyik legbájosabb helyén? Mindig telt házzal képzeljük el a Fellini ingyenes mozijait, hiszen a Római-part kedvenc helye nem csak filmes időkben üzemel nagy tömegekkel. A belga sörválaszték mindig csábító, filmek mellé különösen. Nézz körül a Fellinin!

 

Forrás: http://welovebudapest.com/elmeny.kultura/ezeken.a.helyeken.mozizhatsz.a.szabadban.iden.nyaron

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -