euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Órarendbarát karrierépítés? Igen, lehetséges! 4 érv a gyorséttermi diákmunka mellett!

Cégünk már régóta közvetít diákokat a legnépszerűbb magyarországi gyorsétterem-láncokhoz, így akár te is vállalhatsz munkát! De miért éri meg gyorsétteremben dolgozni?

A diákmunkások bérezése ebben a szektorban kimondottan kedvező, az időrend diákbarát, több partnerünk pedig lehetőséget ad a diákoknak a tanulói státusz lejárta után is a cégnél maradni.

2017-ben már több hirdetésünk is megjelent, ami a hazai gyorséttermekbe csábította a dolgozni vágyó diákmunkásokat. Mai cikkünkben összeszedtük, hogy miért is kedvező a tanulók számára azok a munkalehetőségek, amiket partnercégeink ajánlanak:


Órarendhez igazítható munkaidő: Sok munkahely jelzi a diákoknak, hogy fix időpontban (pl. 9-től 5-ig) kell dolgozniuk, teljesítve a meghatározott időmennyiséget. A gyorséttermi munkák 100%-ában ez az idő az egyénre van szabva. Diákjaink a 4-6-8 órás műszakaikat elfoglaltságuk szerint tudják beosztani, akár napról-napra, így nem lehet akadály egy váratlan jött ZH sem. A minimum teljesített óraszám persze itt is meg van szabva, átlagosan 20 óra, ami 5 napra bontva jelent napi 4 órát. Ez könnyen teljesíthető és még…

 

…jól is kereshetsz: partnereinknél bruttó 800 és 1100 forint közötti órabérrel dolgozhatsz, ami kimondottan jót tud tenni az ember pénztárcájának. Nem hiszed? A legalacsonyabb fizetéssel is két hét alatt meg lehet keresni egy balatoni nyaralás árát (kb. 24-25 ezer forint), plusz az útiköltséget (3-4 ezer forint). Megéri? Szerintünk igen!

 

Vendéglátós tapasztalat: A diákság nagy része úgy zárja le tanulói státuszát, hogy szinte semmilyen munkatapasztalattal nem rendelkezik. Az első lépéseket megkönnyítheti, ha diákévei alatt kipróbál különböző munkaköröket, amik akár hatással is lehetnek későbbi karrierjére. Gyorséttermi munkáinknál adott a lehetőség, hogy a tanulói jogviszony végeztével a munkavállalók ott maradjanak az adott partnercégnél. Így a diákmunka nem csak rövid, de hosszú távú lehetőségeket, karrier-programokat is nyújthat a jelentkezőnek.

 

Előléptetés: Sok korábbi diákunk lépett elő supervisorrá, vagy menedzserré. A fizetés emelésén kívül természetesen ott van az a plusz tapasztalat az önéletrajzodban, ami a legtöbb társadnak nincs. Melyik ismerősöd került vezető beosztásba a diákévei alatt? Na ugye!

 

A négy fő pont mellett persze még sok-sok pozitívuma lehet egy gyorséttermi munkának. A diákok gyakran használják angol, vagy más idegen nyelvi tudásukat a kiszolgálásnál, míg az ételek elkészítésénél hasznos konyhai tapasztalatokkal gazdagodhatnak. Lehetőség lesz csapatban dolgozni is, így a munkavállaló kommunikációs és kooperációs képességei is sokat fejlődhetnek a partnerünknél töltött időszak alatt.

Ha cikkünk felkeltette érdeklődésed gyorséttermi munkáink iránt, kattints erre a linkre:

https://www.eudiakok.hu/diakmunka/gyorsetterem-vendeglatas#munkakList

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -