euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Nem sikerült a felvételi? 5 opció a „hogyantovábbra”

Megtörtént az elképzelhetetlen? Nem kerültél be a kiválasztott szakra? Semmi gond, a legfontosabb, hogy ne pánikolj! ... és olvasd el ezt a cikket...

Megtörtént az elképzelhetetlen? Nem kerültél be a kiválasztott szakra? Semmi gond, a legfontosabb, hogy ne pánikolj! Természetes, ha most csüggedt vagy. Egy ilyen esemény mindenkit rosszul érintene. Adj magadnak egy kis időt, hogy feldolgozd a történteket. Addig is itt van ár tipp, hogy mivel töltheted az elkövetkező 1 évet.

1)      Pótfelvételi

Ez az egyik legegyszerűbb és leglogikusabb opció. Nézz fel a felvi.hu-ra, mert már kihirdették, hogy mely szakokra van lehetőség jelentkezni a pótfelvételi eljárás keretén belül. Előnye, hogy így nem kell kihagynod egy évet sem, azonban sajnos ezek a képzések már csak fizetős formában indulnak.

2)      OKJ-s képzések

Nem kell egyetemre járnod ahhoz, hogy tovább koptasd az iskolapadot. Szeptembertől kezdve tömegével indulnak különböző OKJ-s képzések, amik közt biztosan találsz olyat, ami illik hozzád, sőt még hasznodra is válhat a későbbi tanulmányaid során. A több tudással sosincs baj, ráadásul ugyanúgy lesz diákigazolványod!

3)      Külföld

Sokak számára merül fel a külföldi munkavállalás ötlete és lássuk be, valóban sok dolog szól mellette. Megtapasztalhatod, milyen önállóan élni, megismersz egy új kultúrát, illetve elmélyíted a nyelvismeretedet, és nem utolsó sorban pénzt is tehetsz félre

4)      Nyelvtanulás

Ha az előző lehetőség nem neked való, mert például nem tudsz jól nyelveket, akkor itt az idő, hogy javíts ezen. A fennmaradó szabadidő remek alkalom arra, hogy intenzívebben foglalkozz a nyelvtanulással.

5)      Munka

Ha nem szeretnél tanulni és a külföldi munka sem pálya, akkor dolgozz kis hazánkban. Pénzt keresel, tapasztalatot gyűjtesz és magadat is jobban megismerheted. Ha pedig olyan munkát kell elvállalnod, ami egyáltalán nem kapcsolódik a jövőbeni karrierképedhez, akkor se csüggedj, mert ne feledd, hogy ez csak átmeneti időre szól.

Nézz szét a mi állásajánlataink közt és biztosan találsz olyat, ami tetszik majd.

www.eujobs.hu

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -