euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

NAV Adóigazolás

A 2015. évre vonatkozó adóigazolásunk már letölthető a honlapunkon keresztül!

TÁJÉKOZTATÓ AZ ADÓZÁSRÓL
- AZ EUDIÁKOK TAGJAINAK RÉSZÉRE -

A 2015. évre vonatkozó adóigazolásunk már letölthető a honlapunkon keresztül!

Az adóbevallásodat legkésőbb 2015. május 20-ig készítsd el, mert ennek elmulasztása bírságot von maga után!

FIGYELEM! Az adóigazolás a 2014. január 1. - 2014. december 31. között nálunk keresett jövedelmed összegét tartalmazza!
Abban az esetben, ha nem dolgoztál velünk 2014-ban, akkor nincs adóigazolásod, amit le kellene töltened!

Lépések:

 1. Ha a honlapunkon már regisztráltál (van ONLINE WEB FIÓKOD),

(vagyis a honlapunkon regisztráltál már vagy a személyes regisztráció után, az általad megadott e-mail címedre megküldtük a honlapunkra történő belépéshez szükséges jelszót ? ha nem emlékszel a jelszavadra, akkor használd a ?jelszó emlékeztető? funkciót)

 1. Belépsz a honlapunkra a kért adatokkal (jelszó, e-mail cím)
 2. Belépés után a ?FELHASZNÁLÓI FELÜLET? alatt fogsz különböző menüpontokat találni. Itt a bejelentkező ablakban kell megkeresned az ?Adataim menüpontot? majd az ?Adóigazolás letöltése? menüpontot.
 3. Ha rákattintottál, akkor látni fogod az igazolásodat (14M30)
 4. Ezután le tudod tölteni, vagy ki tudod nyomtatni az adóigazolásodat
 5. Az adóigazolás alapján tudod elkészíteni az adóbevallásodat (1453-as nyomtatvány ? ha nincs ilyened, akkor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapjáról le tudod tölteni)
 6. Ezt a 1453-as nyomtatványt 2 példányban töltsd ki - amennyiben pl.: más szövetkezetnél is vállaltál munkát, vagy máshonnan is volt jövedelmed - akkor ezek az összegek is kerüljenek feltüntetésre a bevallásban!
 7. Az elkészült bevallást 2 példányban nyomtasd ki, írd alá, és ebből az egyiket a lakhelyed szerint illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak ajánlva add fel, míg a másik példányt az ajánló szelvénnyel együtt 5 évig köteles vagy megőrizni!
 1. Ha a honlapunkon nem regisztráltál még (nincs Online web fiókod)és csak az adóigazolást szeretnéd letölteni)
  • Regisztrálj fel a az adataid megadásával itt: http://www.eudiakok.hu/adoigazolas_regisztracio
  • Erősítsd meg a regisztrációdat a megadott e-mail címre küldött ?megerősítő link? használatával (ha olyan e-mail címet adsz meg, ami már szerepel a rendszerünkben, akkor nem fogsz tudni ezzel a címmel újból regisztrálni.ez esetben használd a www.eudiakok.hu címen a jelszó emlékeztető funkciót)
  • Ezt követően lépjél be a honlapunkra (e-mail cím, jelszó) (ha egyből a megerősítő link használata után szeretnéd letölteni az igazolásodat, akkor külön nem kell bejelentkezned, mivel ilyenkor a rendszer automatikusan belépett felhasználónak kezel)
  • A bejelentkezés után a bejelentkező ablakban kattints az adataim menüpontra, majd keresd meg az ?Adóigazolás letöltése? menüpontot
  • A kért adatokat add meg és ezután látni fogod az igazolásodat (14M30)
  • Le tudod tölteni, vagy ki tudod nyomtatni az adóigazolásodat
  • Az adóigazolás alapján tudod elkészíteni az adóbevallásodat (1453-as nyomtatvány ? ha nincs ilyened, akkor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapjáról le tudod tölteni)
  • Ezt a 1453-as nyomtatványt 2 példányban töltsd ki - amennyiben pl.: más szövetkezetnél is vállaltál munkát, vagy máshonnan is volt jövedelmed, akkor ezek az összegek is kerüljenek feltüntetésre a bevallásban!
  • Az elkészült bevallást 2 példányban nyomtasd ki, írd alá, és ebből az egyiket a lakhelyed szerint illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak ajánlva add fel, míg a másik példányt az ajánló szelvénnyel együtt 5 évig köteles vagy megőrizni!
  • Abban az esetben, ha nem akarsz hírlevelet kapni tőlünk, csak az adóigazolás letöltése miatt regisztráltál rá, akkor a regisztrálás után kapott ?Köszöntő? c. levél alján található leiratkozó linkre klikkelj rá.
 2.  

  FONTOS! Amennyiben a 14M30-as igazolást nem tudod letölteni (és valóban dolgoztál velünk 2014-ban), akkor kérjük, jelezd ezt felénk az ado@eudiakok.hu címen név, születési idő és adószám feltüntetésével!
  euDIÁKOK Iskolaszövetkezet

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -