euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Miért jó call centerben dolgozni?

A 4 LIFE "Legtöbb órát teljesítő diák" cím nyertese Csiszár Edina lett, aki 35.000 forint bónusszal gyarapította fizetését az euDIÁKOK jóvoltából. Edina, most elmeséli Nektek, hogy került a céghez, és miért szeret itt dolgozni.

Sziasztok! Sales operátorként dolgozom a 4Life Direct Kft.-nél 2013 februárja óta. Azért választottam pont ezt a diákmunkát, mert vonzó volt a magas órabér, és a rugalmas munkaidő.

Az első munkanapok után tudtam, hogy ebből több is lehet egy egyszerű diákmunkánál. Már 3 éve dolgozom a call centerben, azóta rengeteget fejlődtem szakmailag, így az iskolai tanulmányaim mellett egy plusz tudásra is szert tettem, ami színesíti az önéletrajzom és engem is.

Imádom még a munkámban, hogy nagyon jó hangulatban telnek a cégnél a napok, a 3 év alatt barátokat is szereztem. A vezetőség is igyekszik színesebbé tenni a hétköznapokat, úgyhogy gyakran szerveznek csapatépítő programokat és céges vacsorákat. A munkában is motiválnak különböző nyereményjátékokkal, amit kifejezetten a diákok munkarendjéhez igazítanak, így az amúgy is magas bérre még extrákat is kapunk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ha Téged is érdekel ez a diákmunka és szívesen csatlakoznál a csapathoz, jelentkezz: http://www.eudiakok.hu/munka/miert-dolgozz-itto-penz-belvaros-kave-

További diákmunka lehetőségeinket itt találod: www.eudiakok.hu/diakmunka

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -