euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Ki vagyok valójában?

Boldognak érzed magad a választott szakodon? Már munkába álltál de úgy érzed, nem tudod elképzelni a jövőd ezen a pályán? Kattints!

Az identitás az „én” fontos, társadalmi része. Gyakorlatilag önmeghatározás, különböző magatartásformákon és értékrendszereken keresztül. Elengedhetetlen, hogy szilárd, kivívott identitással rendelkezz, annak érdekében, hogy elégedett legyél a munkádban és mindennapjaidban. Sajnos sok esetben azonban az identitás kialakulása félresiklik. Szülők ránk erőltetnek olyan karrierutakat, amelyet nem szeretnénk, időközben rájövünk, hogy mással szeretnénk foglalkozni, vagy csak a pénz motivált minket a pályaválasztás során. Elképzelhető olyan eset, amikor úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk identitásunkat, majd mégis visszazuhanunk és újra keresni kezdjük önmagunkat. Ezt általában az aggodalmaskodás, és a szorongás érzései kísérik, illetve rengeteg dologgal szemben szkeptikusak lehetünk. Ehhez hasonlóan, ha például soha nem is kerestük identitásunkat, azt csak átvettük másoktól, akkor merev, dogmatikus emberek lehetük.

Az identitással kapcsolatos szakirodalommal könyvtárakat lehetne megtölteni, azonban neked egyelőre elég annyit megtudnod, hogy vajon az identitásformálásod melyik szakaszában tartasz, és vajon jó úton jársz-e.

Töltsd ki ezt a kérdőívet, hogy választ kapj ezekre a kérdésekre.

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -