euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

KÉSZÍTS SAJÁT VIDEÓKLIPPET

Szeretnél vicces videókat készíteni, de nem találsz olyan applikációt amihez a legújabb zenéket tudod felhasználni? Akkor töltsd le a musicaly.ly-t és használd a legmenőbb videóklipp készítő applikációt.

A musicaly.ly egy olyan alkalmazás ami Androidra és iPhonera egyaránt ingyen letölthető és elkészíthetjük vele a saját videóklipünket.  Már elkészült videókból is dolgozhatunk vagy az alkalmazás segítségével azonnal fel is vehetjük őket, ami maximum 15 másodperc hosszú lehet.

A felvételkor a középső gombot kell lenyomva tartani és ha elengedjük akkor újabb videó sorozatot fog felvenni. A felvétel előtt és után is kiválaszthatjuk a 35 zenei kategóriából, hogy milyen zenét szeretnénk felhasználni. Széles a választék a filmrészletektől elkezdve a legfrissebb számokig minden megtalálhatunk. A felvétel közben a képernyőn függőlegesen több funkciót is találunk: időzítő, vaku, vágás, míg alul a felvétel módját tudjuk beállítani pl: lassú, gyors, szupergyors vagy normál. Miután felvettük a videókat össze is vághatjuk őket, hogy hosszabb klippünk legyen.

Csak a kreativitásunkon múlik, hogy milyen videót készítünk, ha pedig elfogytunk az ötletekből akkor a többi felhasználó kreatív munkáját is megnézhetjük vagy rákereshetünk.

 

Az egyik legjobb videó:               
https://www.youtube.com/watch?v=iJde6a4kKGE

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -