euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Így készülj az Educatióra

Az Educatio kiállítást szerintünk vétek kihagyni, ha továbbtanulás előtt állsz. Most megpróbálunk segíteni abban, hogyan töltsd igazán hasznosan az időt, ha már kimész.

Érdemes kilátogatni a Syma csarnokba, ugyanis a szervezők január 21-23. között magyarországi és külföldi főiskolák, egyetemek, szakképzési intézmények, iskolaszövetkezetek egész garmadáját vonultatják fel, hogy segítsenek neked kitalálni, mihez kezdj magaddal a következő három, öt vagy ki tudja hány évben.

Először is készülj fel előre! Böngészd a honlapot, vedd szemügyre a kiállítók listáját, gondold át, kiket akarsz meglátogatni, mit akarsz tőlük megtudni, és elsőként ezeket vedd célba. Akkor veszed igazán hasznát ennek a kiváló seregszemlének, ha nem csak céltalanul lézengsz a pultok, plakátok és információk között.

Járj nyitott szemmel, bármikor belebotolhatsz valamibe, ami változtat az elképzeléseiden, vagy új ötletet ad ? ahogyan a választott szakodról is bebizonyosodhat, hogy talán mégsem az az igazi.

A felkészülés azért is fontos, mert időt és energiát spórolhatsz, ha a helyszínen már csak olyasmire kérdezel rá, amit más forrásból nem tudhatnál meg. Másodpercek alatt kiderítheted, hogy egy adott szakon mik a felvételi követelmények, vagy, hogy egy kar milyen hallgatói szervezeteket vonultat fel, de pl. a HÖK működéséről, az egyetemi élet mindennapjairól, saját élményekről már érdemes egy hús-vér egyetemistát faggatni. Ha külföldi tanulmányokat forgatsz a fejedben, a fenti tanács különösen megszívlelendő, egy prospektus sem tud helyettesíteni egy személyes úti beszámolót.

A kiállítók mellett a színpadon egymást fogják váltani a jobbnál jobb előadások, nyelvtanulásról, ösztöndíjprogramokról, pontszámításról, Diákhitelről, az Európai Unióról, előadást tart az MTV egykori műsorvezetője dr. Jegyes- Tóth Kriszta, és nyereményjáték-sorsolás is lesz. Praktikus dolog összeírni magadnak egy vázlatos napirendet, kigyűjteni a legjobb programokat, nehogy lemaradj róluk.

A kiállításon az euDIÁKOK-kal is találkozhattok, a térképen mutatjuk, hogy hol. Látogassatok el hozzánk is! :)
Térkép

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -