euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Hogy élhettél eddig ezek nélkül? 3 elengedhetetlen Chrome bővítmény!

Folyton mást csinálsz, mit, amit kellene? Idegesítenek a felugró hirdetések? Unod a jelszavak bepötyögését? Itt a megoldás!

A Google Chrome-ot többször választották már az év böngészőjének és ez nem véletlen. Az elegáns megjelenés és gyorsaság mellett rengeteg bővítmény szolgálja a kényelmes és produktív böngészést. Persze nem azokra a bővítményekre gondolunk, amit valamikor 2007-ben az egyik letöltött filmmel vírusként érkezett, véletlenül telepítettél. Ezek tényleg hasznos és szinte észrevehetetlen kis add-onok, amik megkönnyítik az életedet. Lássunk most 3-at!

1)

Adblock Plus

Viszlát idegesítő reklámok és YouTube videó alá bemászó hirdetések! Ég veletek felugró ablakok! Az Adblock Plus „reklámtalanító” nem véletlen a net egyik legkedveltebb kiegészítője. Pár kattintás után szinte mintha megújult volna az internet. Figyelem! Függőséget okozhat!

2)

Stay Focusd

Te sem tudod megállni, hogy 5 percenként ne nézz fel Facebookra, vagy a YouTube-ra? Ezzel nem vagy egyedül! Jó lenne, ha valaki rákényszerítene, hogy a fontos dolgokkal foglalkozz? Telepítsd a Stay Focusd bővítményt, amivel megszabhatod, hogy mennyi ideig nem mehetsz fel adott weboldalakra. Feketelistára tehetsz, olyanokat, amiket hosszú ideig nem szeretnél elérni, míg azokat, amik szükségesek átengedhetsz a szűrön.

3)

LastPass

Jelszavak, jelszavak, jelszavak. Mindenhova kell egy jelszó. Jó lenne, ha ezeket nem kellene egyesével megadnod, vagy egyáltalán azzal foglalkoznod, hogy megjegyezd őket. Telepítsd a LastPass-t, ami biztonságos módon tárolja az összes jelszódat. Mától kezdve csak egyetlenegyet kell észben tartanod!

Hogyan tudod telepíteni ezeket a bővítményeket? Egyszerű! A Google Chrome-ban menj a jobb felső sarokban a beállítások opcióra. Ezután kattints a bal felső sarokban a bővítmények fülre. Kicsit menj lejjebb és nyomj a „További bővítmények letöltése” linkre. A keresőbe egyszerűen üsd be a letölteni kívánt bővítményt, majd a listában nyomj a hozzáadás gombra. Kész! Kellemes(ebb) böngészést kívánunk!

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -