euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Gazdálkodj okosan a Koinnal!

Manapság már rengeteg, különböző applikáció létezik amit egy gombnyomással le tudunk tölteni a telefonunkra. Nagyon sok megkönnyíti az életünket és még többet csak szórakozás céljából használunk.

A Koin egy olyan alkalmazás amely segít beosztani a pénzünket, hiszen sokszor hónap végén rácsodálkozunk, hogy hová is tűnt az egész fizetésünk. Persze hó elején megígérjük magunknak, hogy nem fogunk sokat költeni, és ebben a tévhitben élünk egészen hó végéig. Ez az applikáció abban nyújt óriási segítséget, hogy már vásárláskor lehet rögzíteni a költségeket és azokat csoportokba rendezni, ezzel végig követve hogy azt hogy mire és mennyit költöttünk pontosan. Továbbá a Koin százalékra kiszámolja, hogy melyik kategóriára mennyit költöttünk egy adott hónapban, vagy ezt akár napi szinten is vissza tudjuk követni.

 

Ezzel a költségkövető alkalmazással sokkal könnyebben rájövünk arra, hogy mi az amin tudunk spórolni vagy kedvezményesebben megvásárolni.

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -