euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

Diákmunkának indult, karrier lett belőle

E heti vendégünk Szabados Kitti, aki annak idején rajtunk keresztül jutott el egy ismert bankhoz, mostanra pedig megtalálta a hivatását. Immár teljes állásban dolgozik ugyanott: az ő feladata, hogy a diákokat felügyelje, és segítsen nekik beilleszkedni.

Mesélj magadról! Hány éves vagy, hol tanultál, milyen munkakörben dolgozol a banknál?

25 éves vagyok, a Harsányi János Főiskolán tanultam gazdálkodás és menedzsment szakon. 2014 szeptemberében még diákként kezdtem el a banknál dolgozni az euDIÁKOKon keresztül. A munka irodai adminisztratív munka volt. Idén áprilisban vettek át főállásba. Ugyanúgy adminisztratív feladataim vannak. Ezen kívül az én dolgom a diákok koordinálása, én tartom a kapcsolatot az euDIÁKOKkal. Jelenleg 22 diákunk van a diákszövetkezettől, akikkel teljesen meg vagyunk elégedve. Rugalmasan kezejük őket, suli mellett dolgozhatnak nálunk.

Mi motivált arra, hogy ezt a szakot válaszd? Mennyire voltak határozott elképzeléseid, amikor belevágtál? Mit szerettél volna elérni?

Mindenképp bankban akartam dolgozni, meg is örültem, amikor először megláttam, hogy bankba keresnek diákokat. Azért vonzott ennyire, mert a bankszektorban látok fejlődési lehetőséget. Ez a terület elég sokrétű, többféle dologba is bele tudok látni.

A diákok koordinálása is passzol hozzám, nagyon szeretek velük foglalkozni.

Mesélj a diákok életéről!

A diákok minden feladatot megkapnak a scanneléstől kezdve az adatrögzítésen át az összetettebb feladatokig. Sokan ódzkodnak az ilyenfajta munkától, de szerintem minden feladatban meg lehet találni az érdekességet.

Nagyon jó kapcsolatban vagyok velük. Mivel körülöttem dolgoznak, az én feladatom, hogy tartsam velük a kapcsolatot, megmondjam nekik, hogy mit csináljanak. Családias, jó hangulatú, összeszokott csapat vagyunk, a munkahelyen kívül is csinálunk közös programokat.

Mik a hosszú távú terveid?

Teljesen elégedett vagyok a mostani munkahelyemmel. Szeretnék minél jobban belelátni a pénzügyi világba.

Mi kellett ahhoz, hogy átvegyenek téged teljes állásba? Mit tanácsolsz a diákoknak és a pályakezdőknek, hogyan vívják ki az elismerést?

Először is próbáljanak meg a tanulmányaikhoz kapcsolódó munkát találni, mert később rengeteget segít az egyetemi évek alatt megszerzett releváns munkatapasztalat. Ahhoz, hogy elfogadtasd magad, nagyon fontos, hogy szorgalmas és motivált legyél, és ezt lássák is rajtad a többiek. Bármilyem feladatot kapsz, hozd ki belőle a maximumot! Engem is akkor kezdtek elfogadni, amikor látták rajtam, hogy szorgalmas vagyok.

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -