euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

6 ÉRDEKESSÉG A TEÁRÓL!

Az energiaital és a kávé után most a teát vesszük górcső alá. Mi az, amiben a tea jobb, vagy rosszabb? Miért érdemes ezt (is) fogyasztanod a vizsgák alatt? Kattints és tudd meg!

1)

A tea segíthet a sejtjeid megújításában. A közhiedelemmel ellentétben nem csak a zöld teában találhatók antioxidánsok. A fekete tea is segíthet a keringési rendellenességek, a rák és a cukorbetség megelőzésében.

2)

A tea felpörgeti az agyadat. A benne található L-teanin nevű anyag csökkenti a stresszt és javítja a memóriádat, mindemellett enyhén élénkít is.

3)

Egy csésze teában 11mg koffein található azonban ez sokkal egészségesebb, mint, ha kávét innál, mert az antioxidánsok jobban szabályozzák a felszívódását.

4)

Az oxidáció folyamat a fekete teában a leghosszabb, míg a fehér teában a legrövidebb. Ez utóbbi a teabimbóból készült és régen csak a császárok kiváltsága volt a fogyasztása.

5)

A teafogyasztás segít megelőzni a kognitív funkciók épségét (pl. memória, figyelem).

6)

A tea hidratál téged, ami csupa jótékony hatással van a szervezeted, különösen az agy működésére. Fogyassz hát minél többet!

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -