euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

4 TIPP A SIKERES(EBB) VIZSGÁKHOZ!

Nyakig ülsz a vizsgaidőszakban? Hajlamos vagy a pánikra? Pedig ennek nem kell így lennie!

Fogadj meg tőlünk pár egyszerű tanácsot és tedd könnyebbé a vizsgaidőszakodat.

1)      Tervezz, de reálisan!

Szépen hangzik, hogy naponta 40 oldalakat fogsz majd tanulni, de ha tudod magadról, hogy maximum csak 20-at tudsz, akkor felesleges fölé lőnöd. Csak stresszelnéd magad tanulás közben, amitől csak rosszabbul menne a memorizálás. A nap végén pedig valószínűleg csalódott lennél és bűntudatod lenne, amiért nem sikerült elérned a célod. Inkább tervezz reálisan és az elért célok utáni elégedettség plusz energiát és motivációt ad a folytatáshoz! Emellett ne felejts el szüneteket tartani. Hidd el, ezekkel sokkal több anyagot tudsz megtanulni hasonló idő alatt.

2)      Aludj eleget!

Persze nagyon vagány dolog azzal menőzni a haverjaid, meg a szüleid előtt, hogy már megint orrvérzésig tanultál, de az igazság az, hogy egy ébren töltött éjszaka iszonyatosan rontja a mentális teljesítőképességedet. Sokkal nagyobb az esélye annak, hogy jól sikerül a vizsga, ha alszol legalább 8 órát előtte. Egyébként is? Mit fogsz megtanulni egy hajnal alatt, ami eddig napokig nem ment?

3)      Maradj mozgásban!

Sportolsz valamit? Nagyszerű! Akkor folytasd azt a sportot vizsgaidőszak alatt is. Nem sportolsz? Semmi gond! Menj el futni, vagy csinálj meg néhány egyszerű gyakorlatot. A mozgás javítja a vérkeringésed, ami jót tesz a fáradt agytekervényeidnek, emellett csökkenti a stresszt is, aminek hála jobban tudsz fókuszálni és tanulni.

4)      Tartsd magad távol az internettől és másoktól!

Te is jól tudod, hogyan végződik… 2 percenként a telefonod nyomkodod, de nem azért mert bármi is történt volna, hanem azért, mert már egyszerűen nem bírod. Némítsd le a telefonod és vidd át egy másik szobába, ezzel a csábításnak is könnyebb ellenállnod. Az is segít, ha a barátaiddal, családoddal előre közlöd, hogy nem leszel elérhető egy ideig, ezáltal nem fognak ők se programokat szervezni neked/veled.

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -