euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Hírek

3 + 1 WEBOLDAL, AMIRŐL MÉG BIZTOS NEM HALLOTTÁL

Legyünk őszinték: mindenki lusta és szeretné, ha egyszerűbb lenne az élete. Pontosan ezért szedtünk össze 4+1 érdekes weboldalt, ami ezt a célt szolgálja.

1. BugMeNot - http://bugmenot.com/

Eleged van abból, hogy regisztrálnod kell valahova, akkor is ha csak pár apróságot szeretnél elintézni? Itt a megoldás! Másold be a használni kívánt weboldal linkjét, majd válassz egyet a felhasználók és jelszavak párosából. A siker persze nem garantált, de könnyen lehet szerencséd és jó sok megspórolt időd!

2. 10 Minute Mail - https://10minutemail.com

Hasonló megoldást kínál a 10 Minute Mail szolgáltatás is. Ha mindenképpen regisztrálnod kell valahova, vagy kérik az e-mail címed, egyszerűen lépj fel erre az oldalra, ami 10 percre létrehoz neked egy e-mail fiókot, ami később megsemmisül. Nagyszerű megoldás, ha nem akarsz kéretlen leveleket kapni később.

3. Stickk - http://www.stickk.com/

Nehezen éred el a céljaid? Kéne egy kis nyüstölés, de már nem élsz együtt anyukáddal? Regisztrálj a Stickk-re, ahol beállíthatod, hogy mit szeretnél, elérni, és mi forog kockán, ha ez nem teljesül. Az oldalra személyre szabottan fog unszolni feladataid elvégzésére! Jól hangzik, nem? Nem?

+1 3-Minute Journal - http://www.3minutejournal.com/

Azt mondják, hasznos dolog naplót vezetni. Egyrészt nagy öröm később visszaolvasni, mint írt egykori önmagad, másrészt segíthet a nehezebb helyzetek átvészelésén, mert egy kicsit szellőztetheted az érzelmeid. Miért ne emelnéd ezt eggyel magasabb szintre? Ebben lesz segítségedre a 3-Minute Journal. Mint nevéből is kitűnik, 3 perces bejegyzést készíthetsz napodról, sikereidről, kudarcaidról, sőt csatolhatod érzelmi állapotod is! A program követi ezeket a változásokat, így garantáltan érdekes adatokkal szolgál majd. Próbáld ki te is!

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -