Ügyfélszolgálatunkon jelenleg maximum öt fő tartózkodhat egyszerre! A maszk használata kötelező irodánk látogatásakor! Köszönjük a megértéseteket!

GYERE ÉS DOLGOZZ TE IS A 8. VAGY 9. KERÜLETBEN EGYSZERŰ RAKTÁRI KISEGÍTŐKÉNT ÉS KERESS MŰSZAKONKÉNT AKÁR NETTÓ 20 EZER FT-OT)

diákmunka nyereménynaptár

Részletekért kattints ide: NYEREMÉNYNAPTÁR

Munkavégzés helye
Budapest 8. vagy 9. kerület
Fizetés
hétfőtől péntekig nappal nettó 1875 Ft/óra; hétfőtől péntekig (este 20:00 és reggel 6 között nettó 2250 Ft/óra); hétvégén nappal nettó 2125 Ft/óra; hétvégén (este 20:00 és reggel 6 között) nettó 2500 Ft/óra
Elvárt óraszám
Heti 20-30 óra közötti munkavégzés
Munkakör
Küldeményfeldolgozó
Feladat
Olyan munkát keresel, ahol könnyedén elsajátíthatod a tudást? Ráérsz a következő pár hétben és szívesen keresnél napi akár br. 11000 Ft-ot Ne szalaszd el, jelentkezz még ma!
Feladatod lesz: szortírozás, PDA kezelés, rakodás, pakolás, gépjárművek bepakolása, csomagok kézi feldolgozása, nagyobb csomagok emelgetése, emiatt szükség van a jó fizikumodra is.
Munkaidő
hétfőtől péntekig, nappali és éjszakai műszakok egyaránt, esetenként hétvégén, hosszútávon
Elvárás
18. életév, betöltése, aktív vagy passzív (25 éves korig) nappalis hallgatói jogviszony, munkavédelmi cipő (partner biztosít), orvosi alkalmassági igazolás (tudunk segíteni a beszerzésben - ingyenes), a latin betűk ismerete, jó olvasási és monotónia tűrő képesség, az arab és a római számok ismerete, a magyar nyelv társalgási szintű ismerete, megfelelő fizikum.
Egyéb infó
Hozd magaddal barátod is, és dolgozzatok együtt :)
Jelentkezem