Ügyfélszolgálatunkon jelenleg maximum öt fő tartózkodhat egyszerre! A maszk használata kötelező irodánk látogatásakor! Köszönjük a megértéseteket!

KASSZÁZZ TE IS A LEGMENŐBB RUHABOLTI ÜZLETEKBEN AZ ORSZÁG NAGYVÁROSAIBAN A TAVASZI LEÁRAZÁSOK ALATT

Munkavégzés helye
Országszerte
Fizetés
Br. 1385 Ft/órától 2272 Ft/óráig, helyszíntől és műszaktól függően
Jó tudni! Munkád után, ha még nem vagy 25 éves, 2022 januárjától többet vihetsz haza. A személyi jövedelemadó mentességről itt olvashatsz bővebben.
Elvárt óraszám
Heti 20 óra alatt elegendő
Munkakör
Kasszás/bolti kisegítő
Céginformáció:
Ha rugalmas munkát keresel az iskola mellé, akkor ezt neked találták ki! Kasszázz és segítsd az üzleteket, hogy gyorsan és elégedetten távozzanak a vevőik.
> Várnak Téged a H&M, New Yorker, Reserved, Sinsay, Mohito, Tally Weijl, Parfois üzletei, dolgozz a legmenőbb cipőboltokban, a CCC-ben, Office Shoes-ban és a Skechersben.
Feladat
A nagy leárazásokkal nagy tömeg is jön - ha Te sem szeretsz sokat várni a kasszánál, állj a másik oldalra, nézz szembe a vevőkkel és segíts nekik, hogy a lehető leggyorsabban fizethessenek, és az övék legyen minden kiválasztott ruhadarab! Tedd így szebbé mindenki napját! És persze ezzel együtt keresd meg a zsebpénzed is!
Munkaidő
Hétfőtől vasárnapig 4-6-8 órás műszakok, előre egyeztetett időpontokban.
Elvárás
Nappali tagozatos hallgatói jogviszony. 18. életév betöltése. Kasszás tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel! Megbízható, határozott vevőorientált, kellemes megjelenésű, mosolygós diákok jelentkezését várjuk! A munkakezdés előtt betanításon kell részt venni abban az üzletben, ahol majd dolgozni szeretnél. Ha az üzlet elégedett Veled, fix helyed lehet náluk!
Egyéb infó
Jelentkezéskor ne felejtsd el megadni, hogy mely városban szeretnél dolgozni: : BUDAPEST, Budaörs, Biatorbágy, Debrecen, Dunakeszi, Gödöllő, Győr, Eger, Érd, Hódmezővásárhely, Kecskemét, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tököl, Vecsés, Veszprém
Jelentkezem