Az irodánk épülete felújításon esik át. A felújítás alatt ügyfélszolgálatunk zavartalanul működik a megszokott nyitvatartási rendben! Köszönjük a megértéseteket!

KÖNYV ÉS KÖNYVTÁRSZERETŐ DIÁKOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK EGYSZERŰ PROJEKTMUNKÁRA!

diákmunka nyereményjáték

Dolgozz az euDiákok Iskolaszövetkezet által bármelyik partnerünknél 2021 szeptemberében, októberében vagy novemberében és nyerd meg a jövő évi páros fesztivál belépőd!

Részletekért kattints ide: NYEREMÉNYJÁTÉK

Munkavégzés helye
Magyar Természettudományi Múzeum Könyvtára
Ludovika tér 2.
Fizetés
Br. 11 Ft/darab (alap br. bér: 7 ft/db, bónusz: br. 4 ft/darab) ; átlagban napi 1000 db-ot lehet beragasztani (8 órában) amivel napi br. 10000 Ft-ot lehet keresni
Elvárt óraszám
Heti 30-40 óra munkavégzés szükséges
Munkakör
Címkéző
Céginformáció:
A Könyvtár amely az állat- és növénytannal, az ásványtannal, az őslénytannal és az embertannal kapcsolatos tudományos szakirodalmat gyűjti. Gyűjteményük közel 300 000 kötetből áll, ennek nagyobb része folyóirat.
Feladat
Ha szereted a könyveket, a könyvtárak csendjét, és csak projekt munkát keresel ne is keresgélj tovább, megtaláltad a tökéletes munkát!
Feladat: könyvek címkézése (TAG-elése, matricázása) könyvtárban előre megtanított módszer alapján. A munka monoton, olyan diákok jelentkezését várjuk, akik nyugis, egyszerű munkára vágynak.
Munkaidő
Hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00 között, pénteken 9:00-14:00-ig heti minél több nap vállalása, minimum 2-3 nap, napi 6-8 órában A munka előreláthatóan október 18-án kezdődik és november végéig tart.
Elvárás
18. életév betöltése, nappali tagozatos aktív, vagy 25 év alatti passzív jogviszony, monotonitástűrés, alap számítógépes ismeretek, a munka vállalása a projekt végéig (előreláthatóan november vége).
Jelentkezem