Az irodánk épülete felújításon esik át. A felújítás alatt ügyfélszolgálatunk zavartalanul működik a megszokott nyitvatartási rendben! Köszönjük a megértéseteket!

SZERETSZ VEZETNI? ISMERD MEG AZ EGYIK LEGNAGYOBB AUTÓKÖLCSÖNZŐT ÉS DOLGOZZ NÁLUK!

diákmunka nyereményjáték

Dolgozz az euDiákok Iskolaszövetkezet által bármelyik partnerünknél 2021 szeptemberében, októberében vagy novemberében és nyerd meg a jövő évi páros fesztivál belépőd!

Részletekért kattints ide: NYEREMÉNYJÁTÉK

Munkavégzés helye
AVALON központ Budapest, 14. kerület
Fizetés
1212 Ft/óra + céges telefon + BKV bérlet
Elvárt óraszám
Heti 20-30 óra közötti munkavégzés
Munkakör
Autókölcsönző munkatárs
Céginformáció:
A 3 taggal induló flotta mára már több, mint 100 bérautóval büszkélkedhet.
Feladat
Örökmozgó vagy? Unod az unalmas, irodai munkát? Szeretsz vezetni? Suli mellett is szeretnél dolgozni? Beszélsz angolul?
Akkor nálunk a helyed Magyarország egyik vezető autókölcsönzőjében az Avalon Car(e) Services Kft-nél.
Munkakör: autók kiszállítása és visszahozatala, ügyfelekkel való szerződéskötés, pénzkezelés, hitelkártya és POS terminál kezelés és online adminisztráció Budapesten, Magyarországon és Európában! Jelentkezz BUDAPESTI partnercégünkhöz, sofőr diákmunkára. Hétvégi munka vállalására is van lehetőség.
A munka pörgős, a csapat összetartó és fiatalos, mi éjjel-nappal megyünk, 24 órában szolgáljuk ki az ügyfeleinket. Nálunk a diák kolléga is csapattag, egy hónapra előre fix beosztással dolgozunk. Akár díjmentes személyzeti bérautót kaphatsz, ha elugranál valahova, és a te autódat is megjavítjuk, ha szeretnéd!
Csekkold le a videót, hogy kedvet kapj a munkához: https://www.youtube.com/watch?v=cIxlG0j7WKE
Munkaidő
Hétfőtől vasárnapig, előre egyeztetett beosztás alapján, napi 10-12 órás műszakok (nappali, éjszakai, hétvége, ünnepnap), havi minimum 8-10 műszak vállalása
Elvárás
19. életév betöltése, aktív vagy passzív (25 éves korig) nappalis hallgatói jogviszony megléte, B kategóriás jogosítvány, vezetési tapasztalat, angol nyelvtudás, talpraesettség, nagy munkabírás, ügyfélorientált
Egyéb infó
Kezdés előtt kötelező interjún résztvenni!
Jelentkezem