euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15.
EN | DE
Diákmunka twister Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss

Referenciák

Referenciáink a teljesség igénye nélkül

Az elmúlt évtizedben az euDIÁKOK Iskolaszövetkezettel együttműködő több száz elégedett partner kiváló referenciaérték számunkra!

 • AL-KO Kft.
 • Aegon Magyarország Zrt.
 • Aréna Catering Kft.
 • Erste Bank Hungary Zrt.
 • Europ Assistance Kft.
 • Európai Levelező Oktatási Kft.
 • Greenpeace Magyarország Egyesület
 • Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 • MARS Magyarország Bt.
 • Nike Magyarország Kft.
 • Pilot Corporation of Europe
 • Rauch Hungária Kft.
 • ...Az Ön neve

 

Rólunk mondták

Megrendelőnik elismerő szavai

„2008 októbere óta dolgozunk az euDIÁKOK Iskolaszövetkezettel, és nagyon meg vagyunk elégedve azokkal az emberekkel, akiket eddig közvetítettek a DHL-hez. Több diákot átvettünk már saját állományba, ami azt mutatja, hogy az euDIÁKOK-nál nagyon jó a kiválasztás, az előinterjúk, nagyon jók azok a diákok, akiket mozgósítani tud a Szövetkezet. A diák munkaerő foglalkoztatását nem csak azért ajánlanám a cégeknek, mert nagy munkabírású, teljesíteni tudó és akaró embereket kapnak, hanem fiatalságot, frissességet és lendületet is. Nekem személy szerint azért is a nőttek a szívemhez a diákok, mert kicsit behozzák a főiskolás, egyetemista élet vidám hangulatát a hétköznapokba.”

Balogh Ádám
ügyfélszolgálati vezető
DHL Express Hungary Kft.

 

„Az Európai Aktuáriusi Központunk 2006-ban indult és főleg frissen végzett diákokat foglalkoztattunk / foglalkoztatunk azóta is. Nyugat-európai nagyvállalatok nyugdíj-programjait értékeljük és ezt a kifejezett tudást itt szerzik meg a kollégák.
Számunkra nem jelent előnyt, túlzott hozzáadott értéket, ha valaki már rendelkezik munkatapasztalattal. Gyakorlatilag adta magát, hogy diákokkal is elkezdjünk együttműködni, akiknek a tanrendjébe befér heti 20-30 óra munka is. Így mi magunk neveljük ki a tehetségeinket. Ezen túlmenően pedig a diákfoglalkoztatás gazdaságossága is fő szempont mind a mai napig. A diákok által mindenképpen többek lettünk, minden alakalommal valami újat, frisset hoznak a szervezet életébe.
Több diákszövetkezetet is megkerestünk 1,5 évvel ezelőtt, amikor bővítettük a létszámunkat és az euDIÁKOK is egy volt a megkeresett cégek közül. Az ő ajánlatuk volt az egyik legkedvezőbb minden szempontból.”

Dóczy Judit
HR munkatárs
Aon Hewitt - Hewitt Humán Tanácsadó Kft.

 

„Az euDIÁKOK jelöltjeinél sokkal magasabb a beválási arány, mint a máshonnan toborzott diákok esetén. Nagyon elégedettek vagyunk, amit az is mutat, hogy a kapcsolatfelvétel idején összesen 7 iskolaszövetkezettel dolgoztunk, most viszont a diákok 95%-a az euDIÁKOK-tól érkezik. Az iskolaszövetkezet az előszűrést nagyon jól végzi, és sikeresen összehangoltuk az évek során a „keresleti” és a „kínálati” oldal igényeit. Ez azt eredményezi, hogy kevesebb diákot kell meghallgatnunk, mert már egy elsődleges szűrés megtörtént, amivel időt és persze pénzt takarítunk meg.”

Kalán Ágnes,
HR referens
Europ Assistance Magyarország Kft.
www.europ-assistance.hu

 

„2001. novemberében cégcsoportunk úgy döntött, hogy a növekedés miatt felmerülő munkaigényét diákmunkával biztosítja. Nem volt kérdés, hogy az euCSOPORT-ot választjuk, hiszen a BNI üzleti csoporton belüli tagság garancia a minőségi szolgáltatásra.
Kezdetben anyacégünk 2 fő, a MZH Tanácsadó Kft. pedig 11 fő diáknak biztosított munkalehetőséget. Jelenleg 6 fix diákkal dolgozunk, akik közül 4 diákot az idei évben, államvizsgájuktól függően, szeretnénk alkalmazotti viszonyba átvenni.
Az euCSOPORT által biztosított több körös állásinterjúnak köszönhetően már kiszűrt, válogatott jelöltek kerültek cégünkhöz. Az állományváltozásunknak megfelelően, folyamatosan és rugalmasan tudták az új munkaerőt részünkre biztosítani. Szolgáltatásukhoz megfelelő ár-érték arány párosul. Megbízható, gyors ügyintézés jellemzi cégüket. Kérdőívek segítségével folyamatosan nyomon követik partnereiket, amelynek köszönhetően szolgáltatásuk minőségi színvonala és hatékonysága folyamatosan javul.
A fentiek alapján szívesen ajánlom az euCSOPORT-ot ismerőseimnek, ügyfeleimnek, együttműködő partnereimnek.”

Ács Beáta
ügyvezető igazgató
MZH Tanácsadó Kft., a Magyar Záloghitel Zrt. leányvállalata.
www.mzh.hu

 

„Gyors, hatékony, és személyre szabott megoldást nyújtottak.”

Eisele Endre
HR Osztályvezető
MKB Bank Zrt.
www.mkb.hu

 

„Abszolút elégedettek vagyunk, nagyon jól teljesítenek, megbízhatóak, minőségi diákokat tudnak közvetíteni. Az osztályok munkájának segítésére, és a kapacitás hiány leküzdésére választottuk a diákmunkát. Ráadásul a diákok abszolút friss tudással rendelkeznek, főiskolára járnak, és hozzák a jó tudást. Az volt a cél, hogy az egyszerűbb adminisztratív feladatok terhét le tudják venni a diákok a kollégák válláról.”

Molnár Erika
HR vezető
Tungsram-Schréder Zrt.
www.schreder.hu

 

„2009-ben döntöttünk az euDIÁKOK mellett, mert árajánlatkérésünkre elsőként reagáltak és személyes tárgyalás alkalmával lehetőséget adtak, hogy megismerjük egymást. Az évek során számos projekten vagyunk már túl, így bizton állíthatom a személyes ügyintézésük, a rugalmasságuk, a segítőkész és ügyfélorientált hozzáállásuk mellett a pontos adminisztrációjuk is mindig segítette az adott kampányok sikerét. A főszezonos hostess promóciónk alkalmával 80-120 fős létszámokkal dolgozunk országosan, ami egy igen jól megszervezett projektkoordinációt igénylő feladat. Szerencsére mind a toborzásban, mind pedig a kiválasztásban van egy állandó projektvezető, aki az euDIÁKOK részéről mindig segítségünkre van és a teljes kampányidőszakban felügyeli a folyamatokat és a teljesítést. Amikor elkezdtük ezt az együttműködést magas minőségű szolgáltatást vártunk korrekt áron és ennek az elvárásunknak a mai napig megfelelnek, az általuk nyújtott szolgáltatással és a hozzáállásukkal maximálisan elégedettek vagyunk.”

Szilvási Attila
ügyvezető igazgató
Pilot Corporation of Europe Mft.
www.pilotpen.eu

 

„Kisegítő munkára veszünk igénybe diákokat, a régi dolgozóink mellé. Ezen felül az éves leltár idején, a karácsonyi és egyéb forgalmasabb időszakokban van nagyon nagy szükségünk diákokra. Rugalmasság, megfelelő kommunikáció és gyorsaság jellemzi az euDIÁKOK-at, teljes mértékben elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal.”

Fodor Beáta
Áruházvezető
Intersport Allee
www.intersport.hu

 

„Az általuk közvetített munkaerő minden elvárásunknak tökéletesen megfelelt.”

Ildzsa Péter
marketing asszisztens
DIGI Kft.
www.digi.hu

 

„Évről évre képesek a megújulásra a toborzási technikák terén.”

Dakó Andrea
kommunikációs és marketing igazgató
WWF Magyarország
www.wwf.hu

 

„Nem csak az euDIÁKOK-kal, hanem az euJOBS-al is kapcsolatban állunk. A munkaügyi szabályok, szakmai információk átadása tökéletes volt, ezért is dolgozunk az euCSOPORT-tal, és nem külső könyvelő céggel. Egy olyan munkaügyi problémára adtak megoldást, amire más eddig még nem tudott, maximálisan meg vagyunk elégedve a profizmussal. A diákmunkával egyrészt anyagilag jobban jöttünk ki, másrészt meggyőzött az, hogy a diákmunka is lehet ugyanolyan jó, mint a hagyományos munkaerő, ha jól van betanítva.”

Virágh Beáta
ügyvezető
Graphic Line Kft.
www.graficline.hu

 

„Abszolút elégedettek vagyunk az együttműködéssel, kooperatív és segítőkész partner. A diákmunka cégünknél arra megoldás, hogy skálázhatóvá teszi erőforrás készletünket, mindezt rugalmasan, és legfőképpen rövid és hatékony ügyintézés mellett."

Olejnik Zsolt
Operatív igazgató
Rufftech Kft.
www.rufftech.hu

 

„Az euDIÁKOK nagyon rugalmas, precíz cég. Rövid határidőre is munkába tudnak állítani diákokat, az ország szinte bármely pontján. Irodai munkatársaik udvariasak, segítőkészek, odafigyelnek a részletekre.”

Csiby Ágnes
ügyfélkapcsolati vezető
In-store Team Trade Marketing Kft.
www.instoreteam.hu

 

„Azoknál a munkáknál gondolkodunk diákokban, ahol olyan jellegű a munkavégzés, hogy csak egy gyors betanítás szükséges, és utána önállóan tudnak dolgozni. Az euDIÁKOK-nál a diákok sokkal megbízhatóbbak, mint máshol. Maximális odafigyelést kapunk, a színvonal, amit nyújtanak, teljes mértékben elfogadható és követendő. Szívesen ajánlom mindenkinek, hogy dolgozzanak velük!”

Csapó Ákos
ügyvezető
LPD Group Hungary Szolgáltató Kft.
www.lpd.hu

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -