Előnyeink

Hogy miért az euDIÁKOK?

Mert,

  • Ügyfeleinknek professzionális szolgáltatást nyújtunk költséghatékony megoldással.
  • Cégre szabott díjaink kedvezőek, melyeket a szerződő partnerrel - a tevékenység kritériumainak megfelelően - közösen alakítunk ki
  • Szolgáltatási díjunkat meghatározza az igényelt létszám és a tevékenység időtartama is
  • Saját dolgozók gyermekeinek foglalkoztatása esetén további kedvezményeket biztosítunk
  • Arra törekszünk, hogy a diákjainkkal és céges partnereinkkel fennálló kapcsolatot a legmagasabb fokú korrektség jellemezze
  • Projektvezetőink egy partnercég teljes körű ügyintézését végzik. Országos megrendelés esetén több koordinátor és diák csoportvezető dolgozik együtt.

 

Erősségünk a kapcsolatokban rejlik!

Saját Hírlevél küldő szolgálatunk és SMS-rendszerünk segítségével diákjainkat a lehető legrövidebb időn belül tudjuk toborozni (24-48 óra)
Szövetkezetünknél minden egyes partnercégünknek külön témavezetője van, így a napi kapcsolattartás mind diákjaink, mind a partnereink részére biztosítva van.

 

Egyedülálló adatbázis

Saját fejlesztésű egyedi adatbázisunkat napi szinten frissítjük, így biztonságos nyilvántartást, rugalmas és gyors, pozíciónkénti szervezést tudunk biztosítani.
Nyílt rendszerünknek köszönhetően adatbázisunk országos lefedettségű.

 

Erős online jelenlét!

A mostani fiatal generációk, mind online élik a mindennapjaikat, így fontos az online jelenlét. Cégünk saját toborzás marketinggel foglalkozó csapata, professzionális segítséget nyújt, hogy az ajánlataink a legmegfelelőbb közönséget találják meg.