Irodánkban a személyes ügyintézés csak előzetes időpontfoglalást követően lehetséges! Folyamataink zökkenőmentesen működnek tovább az online térben. Időpont foglalásért írj az [email protected] email címre.

Blog

Szerezz ösztöndíjat a diákhiteled mellé

Szerezz ösztöndíjat a diákhiteled mellé

Egyéb kategória 1 perc

Ha diákhiteled van, akkor van egy jóhírünk, a Diákhitel Központ idén is meghirdeti az ösztöndíját.

Az ösztöndíjjal 10 főt fognak támogatni havonta 70 ezer forinttal. Jelentkezhetnek aktív és passzív jogviszonnyal rendelkező nappali tagozatos hallgatók, akik alapszakon, mesterszakon, vagy osztatlan képzésben vesznek részt.

Feltétel még a jó átlag, vagyis hogy az előző két félévben legalább 4-es korrigált kreditindexe legyen a pályázóknak, valamint hatályos diákhitel szerződés.

Az érvényes pályázathoz be kell nyújtani egy bemutatkozó levelet, a diákhitel szerződést (Diákhitel1 vagy Diákhitel2), a tanulmányi átlagot igazoló index-másolatot, illetve a plusz pontokat igazoló dokumentumokat. A szakmai teljesítményen kívül plusz pontot ér a közéleti tevékenység és sport eredmények is.

A jelentkezés határideje május 6., a részleteket megtalálhatjátok a következő linken.

euDIÁKOK
Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet a legjobb diákmunkákat kínálja Neked, amiből kedvedre válogathatsz! Jelentkezz már akár 15 éves kortól. Nem gond, ha nem a fővárosban laksz, országszerte lehetőséget biztosítunk Neked a munkára.