euDIÁKOK Diákmunka     1137 Budapest, Katona József utca 15. Adatkezelési szabályzat
Diákmunka facebook Diákmunka g+ Diákmunka in Diákmunka rss
  • Diákmunka Europ
  • #BOLTIMUNKA BUDAPEST euDIÁKOK
  • Munka a Mekiben!

Aktuális diákmunka ajánlataink

Azonnal kezdhető munkák

Légy az euDIÁKOK csapatának tagja!

Bolti kisegítés,
Leltározás

Gyorsétterem,
vendéglátás

Host/Hostess, Rendezvényi kisegítés

Informatikai és mérnöki munkák

Irodai adminisztráció, Ügyfélszolgálat

Könnyű fizikai munkák

Telefonos munkák,
Call center

Egyéb munkák

.

Szakmai Karrier
Program

Nemzetközi munkalehetőségek

Önkéntesség

.

Nap Állása

.

16 éves kortól vállalható munkáink

euDIÁKOK: Diákmunka Budapesten és országszerte

Tele vagy energiával és jobbnál jobb tervekkel? Diák vagy, de dolgoznál?

A diákmunka jó munka! Nálunk biztosan megtalálod a kedvedre valót! Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet a legjobb diákmunkákat kínálja Neked, amiből kedvedre válogathatsz!

Diákmunka Szövetkezetünket 2004-ben alapítottuk egyetemi és főiskolai hallgatók részvételével, a Schola Europa Akadémiával közösen. Célunk, hogy a diákok számára szervezett keretek között biztosítsunk színvonalas diákmunka lehetőséget.

Miért pont az euDIÁKOK? Mert:

 • Nálunk a diákmunka nemcsak színes, de jól is fizet
 • Nálunk biztosan megtalálod kedvenc diákmunkádat
 • Mi tudjuk, milyen diákmunkákat keresnek a diákok
 • Hiszünk a színvonalas diákmunka erejében
 • Velünk nem csak Budapesten, de az egész országban dolgozhatsz
 • A szuper diákmunkák nálunk egész évben elérhetőek
 • Diákmunka Szövetkezetünknél eddig több százezer diák talált magának diákmunkát
 • Iskolaszövetkezetünk 2004 óta keresi a diákoknak a legjobbat
 • Mi vagyunk a legkedveltebb és a legdinamikusabban fejlődő Iskolaszövetkezet az országban
 • Iskolaszövetkezetünkbe várunk minden 16 éven felüli, nappali tagozatos diákot
 • Nappali tagozatos, passzív félévesként is vállalhatsz nálunk diákmunkát, amennyiben még nem töltötted be a 25. életéved
 • Nyári szünidőben nálunk már 15 éves kortól is dolgozhatsz szülői engedéllyel

euDIÁKOK diákmunka!

Hírek

Tájékoztató az adózásról az euDIÁKOK tagjainak részére

Információk a 2019-évben nálunk keresett jövedelemről, ha önállóan szeretnél adóbevallást készíteni.

Tovább olvasom >>>

Fontos infók az érettségiről és a felvételiről

2020-tól csak akkor kerülhettek be az egyetemekre és főiskolákra, ha minimum egy emelt szintű érettségit tesztek valamelyik tantárgyból, de nemcsak erre érdemes odafigyelni a felvételinél.

Tovább olvasom >>>

"Felemelő érzés azt látni, hogy van remény, és vannak értelmes, gondolkozni akaró fiatalok ebben az országban." - interjú Benkó Bencével

Benkó Bence a k2 Színház egyik alapítója. Fábián Péterrel együtt ír, rendez, és a független színházi szféra egyik elismert tagja.

Tovább olvasom >>>

"Egyszercsak ott találtam magam, hogy már a nevem mögé biggyesztik, hogy író" - Interjú Kemény Zsófival

Kemény Zsófi huszonnégy éves író, és slammer. Kreatív, szókimondó és különleges világlátásával hamar felhívta magára a figyelmet a művész szférában. 17 éves kora óra slammel, első könyve pedig 2015-ben jelent meg.

Tovább olvasom >>>

7 névgenerátor oldal, amivel haszontalan időt tölthetsz legalább negyed órán át.

Utolsó napok a szorgalmi héten? Vizsgaidőszak kezdete? Mindent csinálsz csak nem tanulsz? Itt van 7 névgenerátor oldal, amivel haszontalan időt tölthetsz legalább negyed órán át.

Tovább olvasom >>>

Trendhim E-commerce díj!

Minden évben egy nagyszerű kihívás elé állítja a dán cég a világ legokosabbjait, hogy kitaláljanak valami egyedit és különlegeset, amivel a nyertes diák 3.000 Euró nagyságú összeget nyerhet!

Tovább olvasom >>>

euDIÁKOK applikáció

Itt van. Megérkezett! Hosszú fejlesztés és sok bögre kávé után elkészítettük nektek az euDIÁKOK applikációt, hogy még gyorsabbá és kényelmesebbé tegyük a velünk való érintkezést. Töltsd le most.

Tovább olvasom >>>

Legyél te is ösztöndíjas!

Érdekel a divat, marketing, menedzsment, kereskedelem, sales vagy a hatalmas léptekbe fejlődő informatika világa? Ha a válasz igen, akkor ez a lehetőség neked szól!

Tovább olvasom >>>

6 ÉRDEKESSÉG A TEÁRÓL!

Az energiaital és a kávé után most a teát vesszük górcső alá. Mi az, amiben a tea jobb, vagy rosszabb? Miért érdemes ezt (is) fogyasztanod a vizsgák alatt? Kattints és tudd meg!

Tovább olvasom >>>

6 ÉRDEKESSÉG A KÁVÉRÓL

Az édes (keserű?) fekete nedű! A korán kelők és a vizsgázók egyik legjobb barátja! Íme 6 érdekesség, amit nem, vagy esetleg rosszul tudtál a kávéval kapcsolatban!

Tovább olvasom >>>

6 ÉRDEKES TÉNY AZ ENERGIAITALRÓL

Valljuk be, a legtöbben ittunk már energiaitalt. Az érettségik alatt, és a vizsgaidőszak közeledtével pedig megesik, hogy napi több is lecsúszik. De vajon miket érdemes tudni erről az italról?

Tovább olvasom >>>

TUDD MEG MILYEN A TANULÁSI STÍLUSOD!

Közeleg a vizsgaidőszak, de vajon tudod, milyen tanulási mód lenne számodra a leghatékonyabb? Töltsd ki ezt a 2 perces tesztet és megtudod!

Tovább olvasom >>>

A legjobb IQ teszt

Mindig is kíváncsi voltál, mennyi lehet az IQ-d? Sehol nem találtál egy jó tesztet? Itt a megoldás!

Tovább olvasom >>>

SZEMÉLYISÉGTESZT NEKED!

Kíváncsi vagy, milyen a személyiséged? Jó lenne erre egy profi teszt segítségével válaszolni?

Tovább olvasom >>>

3 INDOK, HOGY KÜLFÖLDÖN DOLGOZZ.

Gondolkoztál már azon, hogy külföldön dolgozz, de még nem szántad rá magad? Olvasd el munkavállalóink beszámolóit egyenesen Németországból, és garantáltan kedvet kapsz hozzá!

Tovább olvasom >>>

 

Több hír >>>

Sikersztorik, élménybeszámolók

Working Internationally

Jelen cikkünkben további részleteket tudhattok meg Nágel Valéria müncheni tapasztalataival kapcsolatban. Érdemes elolvasni, nagyon érdekes beszámoló! :)

részletek...
Working Internationally
close

Kedves Tettrekész Olvasók!

Nagyon sok választás adódik az életben, ajtók nyílnak és záródnak, és mindez olyan gyorsan zajlik, hogy néha elsétálunk a nyíló ajtók mellett. Be sem kukkantunk, mert aznap fáradtak vagyunk, vagy éppen csak csukott szemmel éljük meg a pillanatot. Minden napunk egy utazás?  Mint mindig, az éremnek két oldala van, és Neked, mikor reggel felkelsz, csak élére kell állítanod az érmét és elindulni. Ez a középút.  Bízva önmagadban, hiszed, hogy meg tudod tenni, képes vagy rá és tudsz változtatni, ha szeretnél. Ha nem, akkor nem olvasnád soraim. :)

Tükrökkel vagy körülvéve, akárhová mész. Gondoljuk csak végig mi történik, ha belenézel egybe? Minden reggel  látod Önmagad, ha mosollyal kelsz fel, ha nem, mindegy is, mert erre ébredsz és lefekvés előtt, fogmosás után is ugyanazt látod. Ez egy egyszerű tény. Látod mindazt, ami alakított Téged, amíg idáig eljutottál, visszatekint a múlt, mindenkinek a saját, varázslatos, régi és egyben új Önmaga. Ha nem tetszik akit vagy amit látsz, elfogadva jól fenékbe rúgod azt, aki visszatekint rád és belefogsz valami másba?

tovább olvasom >

Karrier a SALES GUARD Zrt.-nél

Az alábbiakban egy interjút olvashattok egyik diákunkkal, Gedeon Valériával, és jelenlegi munkáltatójával, Rostás K. Lucával, a Sales Guard Zrt. Kereskedelmi Vezérigazgatójával.

részletek...
Karrier a SALES GUARD Zrt.-nél
close

Gedeon Valéria.JPGSzerk.: - Mióta dolgozol az EU-DIÁKOK-nál, és milyenek a tapasztalataid?
Gedeon Valéria: - Lassan egy éve dolgozom az     EU-Diákoknál, több munkakörben is megfordultam ez idő alatt. A tapasztalatok alapvetően jók. Minden helyen jó volt a légkör, munkakörök tekintetében pedig olyanokat vállaltam el, amelyek adott helyzetben a leginkább illeszkedtek az elvárásaimhoz. Hátrányként a bizonytalanságot (lesz-e folytatás az adott cégnél?), és a munka rövid távú jellegét érzékeltem.
Szerk.: - Miben látod előnyét annak, ha diákként jól teljesítesz egy cégnél?
G.V.: - Azt gondolom, nemcsak diákként és nemcsak egy cégnél jó, ha valaki jól teljesít. Lehet, hogy frázis, de a kemény munkának mindig megvan a gyümölcse, akár az iskolapadról, akár a munkaerőpiacról beszélünk. Én még hiszek abban, hogy          önbizalommal és elszántsággal sokra lehet vinni.

tovább olvasom >

Üdvözlet Mittenwald-ból :)

"Sziasztok! Itt minden rendben, jól vagyok. A hotel és a munka is nagyon tetszik, már egyedül dolgozom, nincs semmi probléma.

részletek...
Üdvözlet Mittenwald-ból :)
close

"Sziasztok!

Itt minden rendben, jól vagyok. A hotel és a munka is nagyon tetszik, már egyedül dolgozom, nincs semmi probléma. A kezdet kicsit nehezebb volt, de most már azt mondom, hogy megszoktam Mittenwaldot is, tudom, mit hol találok, kihez fordulhatok, ha problémám akad. Ez egy teljesen más világ, mint Magyarország. Természetesen ezt csak és kizárólag pozitív értelemben mondom. Az emberek mosolyognak, kedvesek (ez vonatkozik a kollégákra is). A környezet csodálatos, egyszer?en nem tudok vele betelni! :)

Májusban a hotel Housekeeping csapata a hónap dolgozója lett. Személyesen a szálloda igazgató köszönte meg a fáradozásainkat egy kis pezsg?zés valamint sütizés keretein belül. Jó látni azt, hogy hasznos az ember és megbecsülik a munkáját! :) Nagyon sok minden mellet ezért jöttem ide és ez az, ami motivál!"

tovább olvasom >

A kaland Rád is vár!

Nemzetközi üzletágunk munkatársai szívesen szánnak Rád időt, felkészítenek a külföldi életre. Minden fölött egy kint dolgozó fiatal beszámolója többet ér bármely szónál!

részletek...
A kaland Rád is vár!
close

?Decemberben érkeztem ki Lilla és Karcsi segítségével Regensburgba, pultosként betanulni, majd később utazom át Hannoverbe a végleges helyemre. Nálam jobban talán csak az fél a külföldi munkától, aki egész életében nem vág bele, én is a határán voltam. De nagyon örülök, hogy végül kijöttem.

A tapasztalatok... Nagyon kedves, befogadó csapat van itt. Az első perctől kezdve társ vagy, a csapat tagja, és segítenek mindenben. Persze fontos, hogy Te is megfelelően állj az emberekhez, de ha látják, hogy partner vagy, akkor a beilleszkedés gyorsan megy. A főnökök és a vezetőség is nagyon kedves, segítőkész. Minden hivatalos dolog elintézésében segítenek, bármivel fordulhatsz hozzájuk,         mindenben igyekeznek segíteni.

tovább olvasom >

Karrier a DHL-nél - Berkes Anna

Cikkünkben interjút olvashattok egyik volt diákunkkal, Berkes Annával és jelenlegi munkáltatójával, Balogh Ádámmal a DHL-től.

részletek...
Karrier a DHL-nél - Berkes Anna
close

Szerk.:  - Mióta dolgoztál az EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezetnél?
B.A.: - 2009-ben kezdtem el a szövetkezetnél dolgozni. Érdekes, hogy mindjárt a legelső munkám a DHL-hez kapcsolódott, akkor a Bank Centerben található feladási pontba kerestek kisegítő diákot, azonnali kezdésre. Gyakorlatilag délelőtt bementem beiratkozni hozzátok, és délben már ott voltam a Bank Centerben. De a hosszú távú DHL-es munka még nem akkor kezdődött, ez csak 2-3 napig tartó munka volt, amíg nem érkezett meg az állandó ember.
Szerk.: - Milyen munkákat végeztél a szövetkezetünkön keresztül?
B.A.: - Adatrögzítős munkákat végeztem nálatok heti rendszerességgel, ahogy az órarendem engedte.

tovább olvasom >

euDIÁKOK bébi :)

Az alábbiakban interjút olvashattok Bartkevics Anettel, az első olyan munkatársunkkal, aki az euDIÁKOK-nál lett anyuka. :)

részletek...
euDIÁKOK bébi :)
close

Szerk.: - Hogy indult a karriered?
B.A.: - Öszintén szólva, elég korán eldöntöttem, hogy érettségi után mindenképpen főiskolára szeretnék járni és mellette munkát vállalni, ennek megfelelően kezdtem el keresgélni a lehetőségek között. Akkoriban szinte csak egy-egy oldalon hirdette munkáit az EU-Diákok Iskolaszövetkezet, de szerencsére rábukkantam az interneten egy irodai munkára, ami történetesen az EU-Diákok irodájában volt végzendő. Hosszú távra terveztem a munkavállalást, és ennél hosszabbra nem is sikerülhetett volna, hiszen még mindig az állományukhoz tartozom. :) 
Szerk.: - Mikor kerültél az EU-DIÁKOK-hoz?
B.A.: - 2005 őszén kerültem a szövetkezethez, ugyanebben az évben kezdtem tanulmányaimat a Kodolányi János Főiskola nemzetközi kapcsolatok szakán. Már májusban megpályáztam az állást, sikeresen zártuk az interjút, de végül arra a megállapodásra jutottunk, hogy csak szeptemberben kezdem a munkát

tovább olvasom >

Sikersztori a Láng-nál - Egy igazi "Láng-lovag"

Áprilisi sikersztori rovatunkban Halász Gergő történetével ismerkedhettek meg, aki diákként kezdte a Láng Kft.-nél, majd később főállású alkalmazott vált belőle.

részletek...
Sikersztori a Láng-nál - Egy igazi "Láng-lovag"
close

Szerk.: - Mikor kezdtél el dolgozni az EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezetnél?
H.G.: - 2008 novemberében jelentkeztem az iskolaszövetkezetbe, és 2009 júliusában kezdtem el dolgozni diákként a Láng Kft-nél.

Szerk.: - Milyen munkákat végeztél a szövetkezeten keresztül?
H.G.: - Sokféle diákmunkát csináltam az egyetemi évek során, ennél a szövetkezetnél ez volt az egyetlen és egyben a leghosszabb távú munkám.

Szerk.: - Milyen tapasztalataid vannak a diákmunkát illetően? Hogyan tudtad összeegyeztetni a munkát a tanulással?
H.G.: - Alapvetően, amikor idekerültem a Láng Kft.-hez, jobb légkör vett körül, mint a megelőző helyeken, ez alapvetően befolyásolta, hogy a későbbiekben milyen volt a hozzáállásom a munkához. Igen hajtós néha ez a fajta meló, de kezdetben, amikor hetente csak pár napot dolgoztam és az órarendet is jól meg tudtam oldani, összeegyeztethető volt a suli és a munka.

tovább olvasom >

Sikersztori a HP-nál

Jelen cikkünkben Vig Péter történetével ismerkedhettek meg, aki jelenleg a HP Magyarország Kft.-nél technikai konzulens és tréner.

részletek...
Sikersztori a HP-nál
close

Szerk.: - Mikor kezdtél el dolgozni az EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezetnél?
V.P.: - 2008. januárjában kezdtem az első munkámat.

Szerk.: - Milyen munkákat végeztél a szövetkezeten keresztül?
V.P.: - 2008. január elejétől február végéig a User?s Rendszerház Kft.-nél dolgoztam értékesítőként. 2008. július 21-től a HP Magyarország Kft.-nél, kezdetben, mint gyakornok, azt követően technikai konzulens a Személyi Számítógépek Üzletágnál (ma már Nyomtatási és Személyi Számítógépek Üzletág) 2009. május 16-án pedig egy alkalommal a Sensation White névre hallgató party-n, mint értékesítő.

tovább olvasom >

Karrier az EU-DIÁKOK-nál

Cikkünkben interjút olvashattok az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet korábbi koordinátorával, Király Csillával.

részletek...
Karrier az EU-DIÁKOK-nál
close

Szerk.: - Szeretnénk megkérdezni a másik oldalt is. Te mióta dolgozol az EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezetnél?
K.Cs.: - Az Iskolaszövetkezet alakulása óta, vagyis 2004-től dolgozom a szövetkezetnél. Induló vállalkozás lévén akkor, mint értékesítő, koordinátor, recepciós és asszisztens is voltam egy személyben.
Szerk.: - Milyen munkakörökben alkalmaz a cég diákokat?
K.Cs.: - A koordinációs csapatban jelenleg toborzóként, asszisztensként és recepciósként foglalkoztatunk nappalis hallgatókat, de az értékesítésen és a munkaügyön is dolgoznak diákjaink.
Szerk.: - Mennyire vagy elégedett a munkájukkal?
K.Cs.: - Ami az Y generációra jellemző tulajdonság, azokkal ők is mindannyian rendelkeznek, így tehát kedvelik a csoportba tartozást, az elismeréseket, valamint a hedonizmust - mind a munka..

tovább olvasom >

Élmények az 5 plusz egy csillagos ég alatt? :)

Hol is kezdjem? Talán onnan érdemes a történetembe bekapcsolódni, hogy már régebben is felmerült bennem annak a gondolata, hogy...

részletek...
Élmények az 5 plusz egy csillagos ég alatt? :)
close

Hol is kezdjem? Talán onnan érdemes a történetembe bekapcsolódni, hogy már régebben is felmerült bennem annak a gondolata, hogy külföldön szeretnék dolgozni. Több okból is. Egyrészt, hogy tanuljam az adott ország nyelvét, másrészt hogy kipróbáljam magam, miként állom meg a helyem a hazámtól távol. Motivált a kíváncsiság is, hogy megismerjek új embereket, felfedezzek ismeretlen tájakat. Hajtott a vágy, hogy ismét fejlődjek, megtanuljak számomra valami újat mind a munkában, mind pedig a személyiségemmel kapcsolatban.

A gondolat megteremtetett, de a tettekig azért eltelt egy-két év. Fel kellet nőnöm a feladathoz, és gyakorolnom az angolt és a németet. Közben kis hazámban építgettem a szakmai karrierem, recepciósként és sales-asszisztensként.

Boldog voltam, de másra, új kihívásokra vágytam.

 

tovább olvasom >

Karrier a FALCON-VISION ZRt.-nél

Sikersztori rovatunk szeptembertől ismét folytatódik. :) Jelen cikkünkben Nagy Attila Bálint történetével ismerkedhettek meg, aki diák munkatársként kezdte a FALCON-VISION ZRt.-nél...

részletek...
Karrier a FALCON-VISION ZRt.-nél
close

falcon visionSikersztori rovatunk szeptembertől ismét folytatódik. :)

Jelen cikkünkben Nagy Attila Bálint történetével ismerkedhettek meg, aki diák munkatársként kezdte a FALCON-VISION ZRt.-nél, augusztustól pedig már főállású szoftverfejlesztő munkatárs a cégnél. :)

Szerkesztő: Mikor kezdtél el dolgozni az EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezetnél?

Nagy Attila Bálint: 2012 áprilisában kaptam meg a jelenlegi munkámat, ami egyben az első is volt az      EU-DiákOK-on keresztül. Úgy kerestem a munkát, hogy szakmámba vágó legyen (programozói), és az egyetemmel most álltam úgy, hogy csak egy-két tantárgyam maradt, ami mellett elég sok szabad időm volt arra, hogy egy kis szakmai tapasztalatot szerezzek.

tovább olvasom >

Karrier az ERSTE Banknál

E havi sikersztori rovatunkban Buris Nikoletta történetével ismerkedhettek meg, aki diákként kezdte az ERSTE Banknál, idén februártól viszont főállású munkatárs vált belőle

részletek...
Karrier az ERSTE Banknál
close

E havi sikersztori rovatunkban Buris Nikoletta történetével ismerkedhettek meg, aki diákként kezdte az ERSTE Banknál, idén februártól viszont főállású munkatárs vált belőle Back Office területen.

Szerk.: - Mikor kezdtél el dolgozni az EU-DIÁKOK Iskolaszövetkezetnél?
B.N.: - Pontos dátumot nem tudok mondani, a középiskolai évek alatt.

Szerk.: - Milyen típusú munkákat végeztél a szövetkezeten keresztül?
B.N.: - Többféle munkát végeztem már a szövetkezeten keresztül. Például: szórólapozás, asszisztensi feladatok különböző bankoknál.

Szerk.: - Milyen tapasztalataid vannak a diákmunkát illetően? Hogyan tudtad összeegyeztetni a munkát a tanulással?
B.N.: - Pozitív tapasztalataim vannak. Először nehéz a beilleszkedés egy munkahelyre diákként, hiszen úgy gondolják az ott dolgozók, hogy a diákok nem igazán szeretnek dolgozni, természetesen pár hét elteltével és kellő szorgalommal sikerül...

tovább olvasom >

Karrier a DHL-nél

Sikersztori rovatunkban olyan diákokkal olvashattok interjút, akiket szorgalmuk és kiemelkedő teljesítményük alapján Partner- cégeink idővel saját állományú alkalmazottnak vettek át.

részletek...
Karrier a DHL-nél
close

Sikersztori rovatunkban olyan diákokkal olvashattok interjút, akiket szorgalmuk és kiemelkedő teljesítményük alapján Partner- cégeink idővel saját állományú alkalmazottnak vettek át. Jelen cikkünkben Kovács Tamara történetével ismerkedhettek meg, aki jelenleg a DHL Expressz Hungary Kft. személyes ügyfélszolgálati ügyintézője.

Szerkesztő: Mikor kezdtél el dolgozni az EU-DIáKOK Iskolaszövetkezetnél?

Kovács Tamara: 2007-ben kezdtem az EU-Diákoknál dolgozni, közvetlenül miután leérettségiztem. Korábban nem volt lehetőségem diákmunkát vállalni, mivel a gimnázium és az edzések töltötték ki a mindennapjaimat. Sajnos különböző sportsérüléseknek köszönhetően be kellett fejeznem a versenyszerű röplabdát, akkor döntöttem úgy, hogy a szabadidőmet munkatapasztalat és pénzszerzéssel töltöm ki.

Szerkesztő: Milyen típusú munkákat végeztél a szövetkezeten keresztül?

Kovács Tamara: Érdekes, hogy - bár nem feltétlenül tudatosan -, de csak telefonos munkaköröket töltöttem be. Kezdetben 6 hónapig...

tovább olvasom >

Cégcsoportunk tagjai

Bemutatkozik az euCSOPORT Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés Weboldalkészítés, SEO Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány Call-center Nyugdíjas Szövetkezet
SOS Gyermekfalvak pártfogó 2018

Közösség

Kapcsolat

H-1137 Budapest, Katona József u. 15.

06 1 225 1533

ugyfelszolgalat@eucsoport.hu

Nyitva tartás

Személyesen Telefonon
H 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
K - P 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Szo - Vas - - - - Zárva - - - -